Radio BalkanFox

Ovaj video bi mogao da dovede do razvoda s Prijom(VIDEO)


Muž Aleksandre Prijović u zagrljaju Sandre Afrike

Filip Živojinović, muž Aleksandre Prijović nikada nije krio koliko voli svoju suprugu, a ljubav prema njoj često je pokazivao i u javnosti. Međutim, video koji je upravo isplivao u javnost preti da dovede do razvoda poznatog para.

Naime, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi Filip Živojinović dok grli i ljubi Aleksandrinu koleginicu Sandru Afriku.

Muž Aleksandre Prijović pao u sevdah pa nije znao šta radi
Naime, Sandra je pevala na jednoj privatnoj zabavi, a dok je izvodila Cecinu pesmu “Kukavica” Filip je pao u sevdah, te se činilo da ne zna šta radi, pa je počeo da grli i ljubi pevačicu.

Ovaj njegov postupak iznenadio je mnoge, a nema sumnje da će i Aleksandra ostati iznenađena te da bi moglo doći čak i do razvoda.

Oni koji su imali priliku da vide ovaj snimak imali su samo loše reči, što za Filipa, što za Sandru, koja se, kako kažu, još i naslanja na Aleksandrinog muža dok je ljubi.

– Ako te sutra druge odvedu, sve je u redu. Takve ti najbolje pristaju, beda na bedu! Jel’ ovo videla Prija? Molim, šta je ovo? Glupi muškarci, šta reći više? Ona se dodatno naslanja na njega dok je ljubi! Ovaj pomešao žene! Kad novu sa bivšom prevariš, to je legitimno – bili su samo neki od komentara ispod video snimka Sandre i Filipa.

IZVOR: KURIR


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE