Radio BalkanFox

Duško Tošić viđen u Beogradu ovim povodom 

Duško Tošić viđen u Beogradu ovim povodom

Fudbaler Duško Tošić, poslednjih meseci često boravi u Beogradu, a ekipa našeg portala uhvatila ga je noćas, 12. septembra, u provodu i to u zanimljivom društvu. On se provodio na nastupu Jelenine drugarice, Seke Aleksić u restoranu Nacionalna klasa. Duško Tošić viđen u Beogradu u odličnom raspoloženju a sa kim, novinari nisu uspeli da usnime nijednu žensku osobu…

Duško Tošić viđen u Beogradu – Slušao je Seku, dobru Jeleninu prijateljicu 

Verovatno, kako bi izbegao medije, došao je kasnije i odmah smestio za sto blizu bine i odmah počeo da uživa u Sekinim hitovima.

Duško Tošić viđen u Beogradu samo u muškom društvu, a u jednom trenutku izgledao je kao da pogledom nekoga traži u masi pisao je Telegraf.

Duško Tošić viđen u Beogradu svet novine svet portalDuško Tošić viđen u Beogradu svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Inače, pred početak nastupa, Seka je dala i izjavu za medije tokom koje je otkrila šta priča sa Jelenom, pa pomenula i njeno priznanje da je “ponovo srećno zaljubljena”.

Pročitajte Duško Tošić ne može da sakrije emocije – Želi da svi znaju koliko voli ovu lepoticu (foto)

– Iskreno, nismo o tome pričale, ali mi je drago da je zaljubljena. Zaljubljenost je prelepa stvar i drago mi je – rekla je zagonetno Seka.

Podsećanja radi, u velikom rođendanskom intervjuu između ostalog dotakla se razlaza od Duška ali i otkrila da novi dečko Jelene Karleuše, ili makar neko ko joj dane čini lepšim postoji piše Hello! 

Duško Tošić viđen u Beogradu svet novine svet portalDuško Tošić viđen u Beogradu svet novine svet portal

F.S./ATAImages

Ko je on, kako izgleda i ostale detalje nije želela da otkriva već ljubav i sreću ovog puta čuva ljubomorno u svoja četiri zida.

– Duško i ja dugo nismo u tim muž-žena odnosima, odnosno više od pet godina i bilo bi nerealno da se meni niko ne udvara, da se meni niko ne dopada i da me neko nije zagrlio i poljubio. Ne kažem da sam zaljubljena, ali zadovoljna jesam. Nisam neko ko blista zbog nekog drugog, ja blistam uglavnom kada sam zadovoljna sama sobom. To je najbolje rešenje svih ženskih problema, blistajte, drage dame, zbog sebe, ne zbog partnera jer jedino ste vi ta konstanta.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images


Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE