Radio BalkanFox

Jelena Đoković otkrila da li kažnjava decu: „Testiraju granice kod Novaka i mene“



Zabava

Jelena Đoković otkrila da li kažnjava decu: „Testiraju granice kod Novaka i mene“

Jelena Đoković otvorila je dušu na temu dece i roditeljstva, a imala je štošta da kaže na ove teme.

Jelena

Jelena

– Deci su potrebna pažnja i bliskost. Najteži je posao izvesti decu na pravi put. Danas je posebno teško jer se izgubila kultura porodice – istakla je ona prvo.

Blic preporučuje

Foto: Milan Ilić / Ringier

Jelena

– Okrenuli smo se institucijama kao osnovama za vaspitanje dece, a ne porodici, gde se uče tradicionalne vrednosti. Krivimo nastavnike, državu, okolnosti… – rekla je Jelena Đoković pred našim kamerama.

– Ja sam se ponovo rodila kad su se rodila moja deca. Rodila sam se u velikom neznanju, iznova sam počela da učim o životu i sebi. Deca su najveći učitelj. Svaki dan svane sa nekom novom lekcijom od moje dece – istakla je potom supruga slavnog tenisera Novaka Đokovića.

Foto: Profimedia

Novak

Dosledna sam, kad kažem nešto deca znaju da će tako i da bude. Nemam potrebu da ih ja sad nešto kažnjavam, znaju koje su granice. Novak i ja smo postavili ta neka pravila koja su lepo i jasno objašnjena našoj deci. Deca nekad testiraju granice, ali naša doslednost ih vraća unutar te naše kuće ljubavi, tu opstajemo zasad dobro – jasna je bila Jelena na radionici pod nazivom „Budite oslonac svojoj deci“.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

Jelena

– Bilo bi ludo da kažem da ne grešim sa decom. Ja svaki dan i ne znam, i grešim, i sutra promišljam o tome, i oprostim sebi milion puta, jer tako je kako je, to sam znala najbolje u tom trenutku – kazala je ona, a šta je još imala da kaže saznajte u videu iznad.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE