Radio BalkanFox

Sin glumca Džejmsa Brolina živi na ulici

Sin slavnog glumca živi na ulici i jedva krpi kraj sa krajem: Sav odrpan u iznošenoj odeći, ima 160 kg, fotografije šokirale sve

Džejms Borlin ima sina Džesa (52), Foto: Matt Winkelmeyer / Getty images / Profimedia

O luksuznoj vili Barbare Strejsend i njenog supruga Džejmsa Brolina, prošle godine pisao je magazin za uređenje enterijera i tom prilikom prozvao ga „idiličnom oazom“.

Međutim, dok se njih dvoje baškare u vili okruženoj sa 3000 grmova ruža, Brolinov mlađi brat, Džes (52), živi u malom motelu na periferiji grada Ohaja u Kaliforniji.

Džes Brolin
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, Džesa su nedavno uhvatili paparaci ispred „Topa Vista“, zapuštenog motela koji se nalazi u blizini autoputa, a ponovo zatim i dok čeka autobus u centru Ohaja.

Kao što se može videti po fotografijama, Džes je prilično gojazan muškarac koji ima više od 160 kilograma, ali njegovi kilogrami možda i ne bi bili tako upečatljivi da je bio malo bolje obučen od crne majice sa Betmenovim logom koju je ukombinovao sa širokim teksas šortcom i braon odrpanim patikama.

„Novi“ Džesov kutak može se smatrati napretkom jer je, 2011. godine, živeo u polovnom kamiončetom koji datira iz ’80. godina, nakon što je potrošio novac koji je nasledio od majke.

Nakon tri godine, pomenuti kamionet se raspao, a Džes je završio na ulici kada su ga svojevremeno fotografisali kako čeprka po kontejnerima tražeći hranu.

Nudili smo pomoć i podršku, i nastavljamo to da činimo. Volimo ga jako puno i želimo mu samo najbolje, ali on svaku pomoć odbija,“ rekao je tada menadžer njegove maćehe Barbre Strejsend.

Džesov sadašnji skroman smeštaj totalna je suprotnost raskošnom domu u kom je odrastao. Nekadašnji ranč u Paso Roblesu zamenio je zapuštenim motelom.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:



01:28

MLADI GLUMAC PROGOVORIO O REAKCIJAMA NA NJEGOVU ULOGU GEJ OSOBE! Đorđe Mišina bio završio u bolnici: Nisam znao šta pričam


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE