Radio BalkanFox

Djina Džinović na ručku sa Melinom: Muška ruka na fotografiji bacila sve u rebus



Zabava

Djina Džinović na ručku sa Melinom: Muška ruka na fotografiji bacila sve u rebus

Posle burnog razvoda, modna kreatorka Melina Galić, prethodno poznata kao Džinović, okrenula je novi list i preselila se na Azurnu obalu.

.

Foto: Zoran Ilić / Ringier

.

Njena ćerka Đina je otputovala kod nje, a poslednjom objavom napravila je pravu pometnju.

Blic preporučuje

Naime, o Melininom privatnom životu se trenutno ne zna previše, šuška se da ima novog partnera, a Đina je sada objavila fotografiju sa ručka i jedan detalj posebno ubada oči.

Foto: Instagram

Objava Đine Džinović

Naime, na slici koju je objavila Đina vidimo mušku ruku sa desne strane, pa su mnogi pomislili da je to baš novi Melinin partner.

Melina promenila život iz korena

Podsetimo, Melina se nedavno, nakon razvoda od čuvenog pevača Harisa Džinovića, odselila iz Srbije i svoj novi život započela na Azurnoj obali.

Foto: Milan Ilić, Aleksandra Aleksov / Ringier

Haris, Melina

– Melina sada živi na Azurnoj obali, preko mesec dana je tamo. Videli ste i sami nije se oglašavala povodom razvoda od Harisa. Jednostavno žena je ostavila sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala. Novi ljudi… – rekao je tad dobro upućen izvor za „Blic“.

Šuška se da ima novog dečka

Kako pišu domaći mediji, Melina već nešto više od pola godine uživa u romansi sa dve godine starijim biznismenom.

– Melinin novi partner osim što je moćan, uspešan i bogat, važi za najpoželjnijeg muškarca otkako se pojavio na sceni. Njegovo bogatstvo, moć i izgled bili su dovoljan razlog da osvoji Melinu koja je godinama bila nezadovoljna svojim brakom. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocenim poklonima i pažnjom, pa se oseća kao zaljubljena tinejdžerka. S obzirom da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude neisprljana, dogovorili su se da kriju da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom – navodi izvor za Alo.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE