Radio BalkanFox

ANĐELA ĐURIČIĆ UHVAĆENA U LAŽI! Ovo je pokušala od svih da sakrije


Istina isplivala na videlo!

U današnjem izdanju domaće emisije koja se bavi popularnim rijalitijem, jedna od tema bila je i sinoćna ispovest Anđele Đuričić, koja je optužila bivšeg dečka Zvezdana Slavnića da ju je uhodio nakon njihovog raskida.

Slavnić se uključio u program uživo kako bi izneo svoju verziju događaja i demantovao optužbe.

Laži i dokazi
Slavnić je odlučno odbacio optužbe Anđele Đuričić, nazivajući ih “apsolutnim lažima”. Najavio je da će u narednim danima izneti dokaze koji će potvrditi njegove tvrdnje. Takođe je istakao da ne želi da se pravi nešto što nije i da je Anđela ta koja je radila na stvaranju lažne slike o njemu. Pominjanje video-snimka koji je izbačen bez njegove želje, kao i navod o ulasku u stan kao razbojnik, dodatno su pojačali tenzije između bivših partnera.

– Nema šta da kažem, to su apsolutne laži. Ja ću to narednih dana da dokažem, izneću pregršt svega… Sve to lepo, ljubav bude i ne bude, a ne želim od mene da se pravi nešto što nisam. Za razliku od mene, to je ona radila, imam video-snimak jer je izbačen ne mojom željom. Neko ko se mene plaši, kao što se Ana plašila, a onda u stan ulazi kao razbojnik. To je dovoljno da se shvati da se ne plaši mene, već je ušla u stan mog oca i ponašala se bahato. Nakon raskida sam ja imao pakao – govorio je Slavnić, pa otkrio da li ima zabranu prilaska Anđeli.

Postojanje zabrane prilaska
Kada je reč o zabrani prilaska Anđeli, Slavnić je jasno demantovao takve tvrdnje, ističući da nikakva zabrana nije na snazi i da to može biti provereno. Takođe je naglasio da poseduje dokaze koji će demantovati sve tvrdnje Anđele, kako u pisanom, tako i u slikovnom obliku.

– Naravno da nisam, to može da se proveri. Nemam zabranu prilaska. Mogu i ja da kažem da sam je prijavio za 740 stvari, a da nisam. Za sve što je izjavila ja imam dokaze, kako u pisanom, tako i u slikama. Ona otkako je ušla počela je o meni da priča.

– Želim samo da demantujem stvari koje je rekla. Ona je pročitana knjiga i to je to – rekao je Zvezdan za RED TV.

Reakcija na Anđeline izjave
Ovaj sukob, koji je izbio u javnosti, dodatno je zaoštrio odnose između bivših partnera, a javnost sa nestrpljenjem očekuje razrešenje ove situacije.

Uz sve ovo, ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati situacija između Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, kao i da li će se eventualno pojaviti novi dokazi koji će dodatno osvetliti ovu medijski praćenu raspravu.

republika.rs


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE