Radio BalkanFox

Bizarni fetiši Merlina Mensona

U "staklenoj sobi za loše devojke" mučio je partnerke svojim jezivim fetišima: Od bizarnog života Merlina Mensona podilazi jeza

Od bizarnog života Merlina Mensona podilazi jeza, Foto: Profimedia

Merilin Menson poznat je po svojoj ekscentričnosti, njegov izgled je i više nego upadljiv, ali njegov život i strahote koje se vezuju za njegovo ime ne prestaju da uznemiravaju javnost.

Činjenice vezane za Merilina Mensona su i više nego jezive, a podatak da je u svom stanu u zapadnom Holivudu imao malu, zvučno izolovanu staklenu sobu u koju je zaključavao žene sa kojima je izlazio, je i više nego uznemiravajući, prenosi magazin „Rolling Stone“.

Merlin Menson
foto: Profimedia

„Soba za loše devojke“

Nekoliko osoba koje su se zabavljale sa poznatim pevačem, čije je pravo ime Brajan Varner, reklo je da je prostor bio „samica koja se koristi za psihičko mučenje žena„, a sam pevač je nazvao tu prostoriju „soba za loše devojke“.

„Uvek je imao šaljiv, hvalisav ton,“ rekla je Ešli Volters, bivša Mensonova pomoćnica koja ga je tužila za seksualni napad, tvrdeći da je voleo da priča ljudima o toj sobi.

Pevač je jednom prilikom i sam ispričao da je Ešli jedna od desetaka žena koje su ga optužile za zlostavljanje.

Koncert, Merlin Menson

Podsetimo se da je pevačica Fibi Bridžers preko svog Tvitera, u februaru 2021. godine, rekla je da je, kada je posetila njegov dom kao tinejdžerka, jednu od soba nazvao „soba za silovanje“, ali ona je to tada smatrala samo groznim smislom za humor.

Rajan Braun, još jedan Mensonov bivši asistent, takođe je rekao da soba postoji, ali je porekao da je ikada vidio ženu zaključanu u njoj.

Mnoge žene su javno optužile Mensona za seksualno, fizičko i psihičko zlostavljanje.

Ešli Morgan Smitlajn (36) u svom prvom intervju za magazin „People“, otkako je, u februaru 2021. godine, u objavi na Instagramu imenovala Mansona kao svog zlostavljača, nazvala je svog bivšeg partnera „čudovištem“.

Merlin Menson
foto: REUTERS

Manekenka je tvrdila da ju je pevač nebrojeno puta tokom dve godine njihove veze silovao, grizao, bičovao, sekao nožem i gurao joj šaku u usta tokom seksa. Kažnjavao bi je zatvarajući je u staklenu kutiju – „sobu za nevaljale devojke“, kad god bi ga naljutila.

U njoj sam završila stotinu, pa i više puta zbog najbanalnijih razloga kao kad bih zaspala 1000. put preslušavajući njegovu pesmu,“ priznaje Ešli.

Evan Rejčel Vud je rekla da je muzičar zlostavljao dok su se zabavljali, od 2007. do 2010. godine, a glumica iz „Igre prestola“, Esme Bianko tužila je Mensona, tvrdeći da je fizički i seksualno napao.

Merlin Menson
foto: Profimedia

Pevač je ranije demantovao optužbe protiv njega, svojevremeno napisavši u objavi na Instagramu da su nedavne tvrdnje o njemu „užasno iskrivljivanje stvarnosti“.

„Moji intimni odnosi su uvek bili u potpunosti sporazumni,“ rekao je Menson, prenosi Stil.

Međutim, svoje bizarije Merlin izgleda nije primenjivao samo na ženama. Svojevremeno se na tu temu oglasio i glumac Kori Feldman koji je, 2021. godine, izjavio da ga je Menson psihički i emotivno zlostavljao preko decenije.

Merlin Menson
foto: profimedia

Feldman je tada naveo da ga je Menson nudio kokainom iako je znao da je Kori lečeni narkoman i da nije pipnuo drogu 5 godina, nazivao ga je ružnim imenima i pokušao da manipuliše njime na razne načine. Takođe, napisao je da je poznati muzičar bio opsednut njime preko 20 godina, a kao dokaz naveo Mensonovu autobiografiju. U njoj stoji i da je Feldmana nazivao retardiranim i glupim, što je i sam glumac napisao u svojoj objavi.

„Proces je počeo u Njujorku. Zgrabio je moje lice i poljubio me ispred svih. Imao je crni karmin koji nije mogao da se skine cele noći. On je nastavio da mi priča kako je moj fan i bio svuda po meni,“ napisao je svojevremeno glumac.

Merlin Menson
foto: Profimedia

Izveštaj magazina „Roling Stouns“ temelji se na 55 intervjua sa ljudima koji su poznavali Mensona.

Oni su rekli da je muzičar bio u stanju da sakrije svoje zlostavljanje iza lika pravog Merilina Mensona, što je muzička industrija podržavala jer je profitirala od njegove demonske pojave.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:



01:25

POZNATA GLUMICA NAMESTILA KOLEGINICI, STAVILA TUĐ NOVČANIK U NJENU TORBU! Skandal pred predstavu: Ovo su uradili kada su saznali!


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE