Radio BalkanFox

Boda Ninković kao čika Keka

Voleli smo Acu Poštara i Branka Kockicu: Glumac Boda Ninković vodi novi šou za decu i postaje čika Keka (FOTO)

Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

Aca Poštar i Branko Kockica omiljeni su junaci mnoge dece. Stopama Mladena Andrejevića i Branka Milićevića krenuo je Slobodan Boda Ninković.

Bora sa ćerkom
Bora sa ćerkomfoto: Starsport©

Radio-televizija Vojvodine u novoj sezoni sprema i novu dečju emisiju „Čika Kekine avanture“. Domaćin će biti Čika Keka, kog igra Boda. Prvi dani snimanja obeležili su početak jednog fantastičnog putovanja kroz vreme i maštu. Serijal „Čika Kekine avanture“ inspirisan je popularnim pričama Saše Jovanovića, koje pripovedaju o panonskom mornaru bez Panonskog mora i panonskog broda, koji sedi na tavanu i priča deci svoje avanture iz vremena dok je plovio Panonskim i ostalim svetskim morima i okeanima.

Biće 30 epizoda
Biće 30 epizodafoto: RTV

– Glavni lik Čika Keka predstavljen je u maestralnoj interpretaciji Slobodana Bode Ninkovića. Njegova sposobnost da oživi lik s posebnom toplinom i autentičnošću čini da svaki trenutak snimanja bude poseban. Uloga koju Boda igra u ovoj emisiji nije samo izazov već i prilika da unese dodatnu dimenziju u priče koje će deca obožavati. Sa svojom šarmantnom naracijom i bogatom maštom, Čika Keka će deci pružiti nezaboravne trenutke – objašnjava Vesna Topalov, rediteljka „Čika Kekinih avantura“.

Boda i profesor Dujin
Boda i profesor Dujinfoto: RTV

Muziku za ovu emisiju piše i izvodi Aleksandar Dujin.

Bonus video:



00:32

BODA SE U SUZAMA OPROSTIO OD ŽIVIĆA: Nije bio takav dogovor, trebalo je da ti mene pratiš u PENZIJU


Kurir




Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE