Radio BalkanFox

Razvod Meline Džinović okrenuo joj svest  

Razvod Meline Džinović okrenuo joj svest

Vest o razvodu pevača Harisa Džinovića i njegove 30 godina mlađe supruge, modne kreatorke Meline Džinović, iznenadila je javnost. Jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu. Razvod Meline Džinović nije bio nimalo prijatan ali kada se sabrala, pokupila je svoje stvari i otišla…

Razvod Meline Džinović – Kreatorka živi na Azurnj obali

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije, a Melina se nakon svega preselila da živi na Azurnoj obali. Razvod Meline Džinović, čini se, desio se u pravom trenuku, za sve…

Razvod Meline Džinović svet novine svet portalRazvod Meline Džinović svet novine svet portal

Ata images

Naime, Melina Džinović je nedavno pred našim kamerama otkrila šta je to vraća u dane odrastanja, a bila je i te kako setna dok je pričala o ovome.

– Šta mene vraća u mladost… To je, nekako, ovaj zimski period, dolazak mojih roditelja… Nažalost, ja više ne idem u Bosnu, u Bihać, gde sam rođena. U Zagreb odem jako retko. Moje dve prijateljice, koje su sa mnom još iz srednje škole, uvek me vrate u taj period, u mladost. Taj period mi je bio jako sladak i, da kažem, simpatičan. Ta vrsta mladosti mi se rano završila. Ja sam sa 22 godine rodila dete, postala porodična žena – istakla je Melina za “Blic”.

Razvod Meline Džinović svet novine svet portalRazvod Meline Džinović svet novine svet portal

ATA images

Inače, ljubavna priča Harisa i Meline i poznate modne dizajnerke započela je 2002. godine, kada je ona bila na trećoj godini studija. Njihove emocije su odmah planule, iako ne vole da pričaju o svom privatnom životu…

Pročitajte Haris otkrio sve o novoj devojci, pa potkačio Melinu – Ona nije znala ni jaje da ispeče 

Haris je jednom prilikom govorio za medije o tome kako Melinini roditelji u početku nisu bili za njihov odnos, ističući da je jedan od glavnih razloga zapravo velika razlika u godinama.

Razvod Meline Džinović svet novine svet portalRazvod Meline Džinović svet novine svet portal

Ata images

– U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama – istakao je on jednom prilikom za medije – piše Blic.

Pročitajte Stiže beba, on je krivac – Haris i Melina Džinović pogođeni Đininim saopštenjem FOTO

– U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama – pričao je svojevremeno Haris u intervjuu za “Gloriju” i dodao da je sve to Melina teško podnela:

– Sećam se da sam joj govorio: “Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku – istakao je on i dodao da je nakon nekog vremena sve bilo u najboljem redu i da bez obzira što s sve brzo dogodilo, sreća je bila na njihovoj strani.

Ipak, danas je sve drugačije…

Najnovije na portalu STAR

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images


Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE