Radio BalkanFox

Pop zvezda najavila 5. KONCERT U SAVA CENTRU 28. DECEMBRA, ULAZNICE U PRODAJI OD DANAS!


Miljenica domaće publike, Jelena Rozga, ne prestaje da iznenađuje. Iako se zna da je njena popularnost u Srbiji ogromna, retko ko je mogao da očekuje da će čak četiri koncerta u Sava Centru biti rasprodata bez ijedne reklame, a još manje da će Rozga najaviti i peti!

Na radost armije fanova, Jelena je sinoć putem društvenih mreža otkrila da će se njen peti koncert u Sava Centru održati 28. decembra.

U svojoj emotivnoj poruci, Rozga je napisala: „Moje najdraže doba u godini su božićni i novogodišnji blagdani, moje najdraže mjesto na svijetu je bina, a zbog vas, dragi moji, radimo i 5. koncert u Sava Centru i to 28.12. Volim vas do neba, mojoj sreći nema kraja.“

U istom postu najavila je i početak prodaje ulaznica danas u 15 časova, što je izazvalo lavinu reakcija. Komentari oduševljenih obožavalaca samo su se nizali: „Samo nebo ti je granica“, „ Rozgina rezidencija u Beogradu >>> Adele u Munichu“, „Jel vrijeme da okrunimo kraljicu Balkana?“, „Najbolja“, „Da otvoriš ne znam koliko sve bi se rasprodalo jer si najbolja“, „Prava Lavica“, a objava je u prvih nekoliko sati prikupila preko 10 hiljada lajkova!

Jelena je prethodno rasprodala četiri koncerta u Sava Centru (20, 21, 26. i 27. decembar), a ulaznice za peti koncert 28. decembra dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk objekata širom Srbije.

 

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE