Radio BalkanFox

Dečko Emine Jahović enigma za domaću javnost

Nakon razvoda od Mustafe Sandala svoju privatnost čuva od radoznalih pogleda, a novi dečko Emine Jahović enigma je za domaću javnost.

dečko emine jahović

ATA Images

Kako sama ističe, njeni izbori često nisu bili pravi, a budući da važi za ženu izuzetne lepote mnoge zanima da li novi dečko Emine Jahović postoji.

Spekulacije na temu ljubavi postale glasnije nakon što je pevačica na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj je grli misteriozni muškarac.

U pitanju je Hasan Kasam, koji se predstavlja kao umetnik i filantrop.

Hasan ima više od deceniju međunarodnog iskustva u finansiranju inovativnih projekata. Gaji veliku strast za biznis u sferi medija i zato je postao vrlo tražen savetnik i strateg, a bavi se i produkcijom i pisanjem scenarija.

Da li je Hasan novi dečko Emine Jahović ili je u pitanju jako dobar prijatelj još uvek ne znamo, a pevačica ovu temu, za sada, ne želi da komentariše.

dečko emine jahović

Podsećanja radi, Emina iza sebe ima dva braka. O odnosu sa Mustafom naširoko se pisalo i pričalo, a njen prvi muž bio je Aladin Đulović iz Novog Pazara.

Muzička zvezda tada je imala samo 17 godina, a brak je trajao punih šest meseci.

– Nisam čak ni bila punoletna. Lepo je to bilo, imala sam lepu venčanicu i prekratku kosu, centimetar i po. Lepe su te neke stvari ozbiljne, koje vam se dese kada ste mladi.

Posle toga kada zakasnite, to je malo ozbiljna situacija – otkrila je jednom prilikom.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE