Radio BalkanFox

Duško to nikada nije uradio!

Jelena Karleuša, kontroverzna pevačica, još jednom je pokazala hrabrost i autentičnost u javnom nastupu. Gostujući u jednoj domaćoj emisiji, otvoreno je progovorila o etiketi „lude“ koja je godinama prati, ističući da je ponosna na svoju ekscentričnost i nekonvencionalnost.

Foto: Antonio Ahel/ATA

Karleuša

– Već godinama me karakterišu kao „ludu“ – rekla je.

– Biti drugačiji, biti svoj, nositi tu „ludost“ sa ponosom – to je ono što me definiše. Ja sam neko ko nikada nije bio deo šablona i nikada neće biti. Zbog toga sam opstala na sceni 30 godina, jer se nisam menjala prema tuđim očekivanjima, već sam uvek bila svoja – rekla je Jelena, naglašavajući važnost autentičnosti.

Neukalupljena hrabrost

Karleuša je istakla da je biti „lud“ za nju sinonim hrabrosti, originalnosti i izdvajanja iz društvenih normi. Naglasila je da je njena autentičnost ključ njenog uspeha i dugogodišnjeg opstanka na sceni, ističući važnost održavanja sopstvenog identiteta u svetu koji nameće standarde.

– Rekla sam to nedavno, lud mora da stoji pored mene. Da sedi pored mene i ispred mene. Tek tada ću reći: pojavio se. Jer sve dok je neko u mojoj senci, ima neki problem, sve dok sam ja „luda“, neću pominjati partnera. To je bio i problem negde sa mnom i sa Duškom gde on nikada nije stao ispred mene. 

Foto: Republika

Duško Tošić

– Mislim da pravu mene niko ne poznaje, ali ono što ljudi znaju jeste da sam izuzetno hrabra, srčana i neko ko ne preza od toga da bude predvodnik u mnogim stvarima. Kako ja da imam partnera koji nije sve to puta 2 ili puta 3? Kako bi taj s*ks izgledao? Kako bi taj partnerski odnos izgledao – pitala se pevačica u emisiji „Puls Srbije“.

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE