Radio BalkanFox

„Iritantan i neartikulisan kao loptica skočica!“ Jovana Pajić progovorila o Saletu Tropiku

Sonja Pernjaković

|

Pevačica Jovana Pajić je neko ko je vrlo otvoren i kako i sama kaže u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ koja se emituje samo na Blic televiziji na kanalu 117 ponedeljkom u 22 sata, nije tip koji priča mnogo o sebi, ali će uvek odgovoriti kada je neko nešto pita.

Jovana Pajić (Foto: Ringier/TV Blic)

Jovana Pajić (Foto: Ringier/TV Blic) • Blic TV / Ringier




U toku emisije „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ Jovana otvoreno priča i o svom prvom pravom zaljubljivanju kao i o tome kako je ušla u vezi sa sada već bivšim surpugom koji joj je „bio iritantan“.

– Zaljubila sam se, ja mislim da sam imala 15-16 godina. To je bila moja prva velika ljubav koja je trajala, ja mislim otprilike, sve ukupno, jedno tri godine – kaže Jovana Pajić, a na opasku profesorke Slavice Đukić Dejanović da „nije kratko za te godine“ kaže:

– Nije kratko, nije kratko. Bila je jako lepa i intenzivna. Pod čudnim okolnostima smo se mi upoznali. Moja mama je stupila u kontakt sa njenom najboljom drugaricom iz detinjstva, sa kojom je išla u školu i nisu se čule baš, baš dosta godina odarasle su zajedno iz istog su kraja sa Zvezdare i nisu se čule dugo i dogovorile su neku kafu i mama me je pozvala da idem sa njom. Ja sam sad rekla: „A šta vodiš mene nisi se videla sa njom, sedite, lepo se ispričajte, toliko toga propuštenog, šta ja sad tu sedim…“, „Ali ona tebe mnogo voli, zna te kad si bila beba, mnogo bih volela da te vidi…“. Ja sam toliko to odbijala i tata je slušao ceo taj razgovor i kaže: „Dobro bre Jovana, pa vidiš koliko te moljaka da ideš, idi na pola sata neće da ti padne kruna sa glave“. I, ja onako besna krenem i kažem: „Mama kad ti dam signal, krećemo, šta ima da sedimo sad pet sati“, ja imam u tom trenutku 15-16 godina, koliko se meni sedi sa maminom prijateljicom, imam preče posla. Mi smo tada otišle i ja sam sedela, tu smo pričali, sve tako, bilo fino, lepo i u jednom trenutku njen sin se vraća sa fudbala, a on je u tom trenutku osam godina stariji od mene. To je ozbiljna razlika ja sa mojih 15 i njegovih tada, eto koliko on je 80-81 i on je samo ušao na ta vrata i to je bilo to. Ja to ne znam da objasnim, meni se to više nikad nije dogodilo – kaže Jovana iskreno koja je ipak uspela da objasni kako je sve izgledalo.

Jovana Pajić (Foto: Ringier/TV Blic)

Jovana Pajić (Foto: Ringier/TV Blic)

– Onako, stane slika susretnu se pogledi i ta stajka nije samo moja nego je i njegova. Tišina dobija zvuk, bukvalno i neka struja se dešava. On je tad bio duhovit pošto sam ja, tada se završilo to takmičenje i sada majka njegova kaže: „Ovo je Jovana, ti si nju držao kad je ona bila beba ja sam bila u drugom stanju rekao si mi ja želim, brata ili sestru kao ona“ i onda on meni kaže: „A ti si taj julski račun“, pošto je njegova majka glasala za mene u takmičenju, i stigao im je neki telefonski račun sumanutni i onda sam ja pomislila, bože kako ovaj meni sad kaže tu ja sam taj julski račun, čemu ta drskost, ta sloboda, otkud ta sloboda u stvari je duhovit i to je tako ostalo – kaže Jovana koja je tada prvi put sa mamom iskreno pričala o tome da joj se dopao.

Jovana Pajić (Foto: Ringier/TV Blic)

Jovana Pajić (Foto: Ringier/TV Blic)

– Mi smo krenuli kuću, mama je moja naravno to primetila i počela do kuće, kaže: „Je l’ hoćeš da idemo, da zovem Bilju da idemo ponovo na jednu kafu“ i ja rekla hoću i ona je bila frapirana jer ja nisam imala tu slobodu, mama je uvek držala tu distancu da ja sad sa njom previše diskutujem o tim nekim emocijama, više sam to morala sama da ispitujem nego sa njom o tome da razgovaram. I, stvarno smo napravili taj drugi susret i razmenili smo telefone i otišli smo na kolače, otišli smo na kafu i tako smo se upoznavali i napravili smo zajedno tri godine i to je stvarno moja prva velika ljubav – prisetila se Jovana detalja, a zatim se osvrnula na sledeću veliku ljubav.

Kao što je dobro poznato Jovana je bila u braku sa Aleksandrom Cvetkovićem, poznatijim kao Sale Tropiko, a u emisiji „Ne trapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ prisetila se kako je došlo do njihovog zbližavanja.

– Mi smo prvo radili zajedno i dok smo radili zajedno uopšte se nismo, tako da se izrazim, podnosili previše. On je meni bio iritantan, bio mi je previše neartikulisan, onako je kao neka loptica skočica. Bio je neposredan, da uzme moje labelo sa stola i namaže, ja kao bože sačuvaj kako može da ti padne, meni nikad ne bi palo na pamet da uzmem tuđi labelo eto tako, naš kontakt je dok smo radili zajedno bio: „Ej Pajke“, mene ceo život zovu Pajke, zbog prezimena, „Možeš da mi kupiš baterije“, ja kažem: „Naravno, mogu“, kupim te baterije, „Je l’ može da mi kupiš cigarete?“, to je bila jedina naša komunikacija za možda 2-3 godine kako smo radili zajedno. Sa svima drugima iz benda imala sam prisniju komunikaciju, otvoreniju, neko zezanje, a sa njim bukvalno ništa. I onda, kad smo prestali da radimo zajedno, oni su tada snimili album, odvojili se, počeli da grade tu samostalnu karijeru i nekako nam je ostalo to zajedničko društvo i on je tada počeo da komponuje, da radi svoje pesme prvi put, zapravo to mu je taj početak neki njegov kao autora i za pesme koje je radio trebali su mu demo snimci da se odrade i onda me je tako zvrcnuo par puta da li mogu da dođem da otpevam te snimke i u tom radu, studijskom sa njim smo se mi tek zapravo upoznali i zbližili. Ja sam dolazila na svirke, odradim svoju svirku, ćao momci, hvala puno doviđenja, nisam se družila nikada da ga upoznam nego mi je samo išao na živice i onda kroz taj studijski rad smo se upoznali. Tek onda sam ga doživela kao nekog ko ipak nije tek tako vetropir, nego ima opet neku malo dubinu i suštinu, nije sve tako nestalno kod njega – kaže iskreno Jovana pred kamerama Blic televizije, a onda se prisetila i toga šta su imali zajedničko.

Jovana Pajić (Foto: Ringier/TV Blic)

Jovana Pajić (Foto: Ringier/TV Blic)

– Imali smo neka ista interesovanja, smisao za humor i tako neke slične porodične, da kažem, vrednosti. Naše porodice su jako slične, radničke porodice, mogli smo da se razumemo između sebe kako smo odrastali, šta smo doživeli, preživeli tako da su te da kažem sličnosti nas privukle to je bilo bukvalno, da sam mogla da se opkladim izgubila bi život, jer je on bio poslednja osoba za koju bih mogla da kažem da ću nešto sa njim u životu imati, a kamoli decu i brak – kaže Jovana i dodaje:

– On me je u stvari demantovao. Moja mama ceo život govori, nikad ne reci nikad jer, eto ga iza ćoška, samo kaži ne daj bože, tako da od tada ja više ne govorim nikad.

Nažalost brak sa Aleksandrom je trajao određeni vremenski period, a onda je došlo do razvoda o čemu Jovana Pajić takođe govori u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ koju možete gledati samo na Blic televiziji na kanalu 117, ponedeljkom u 22 sata.

Šta je Jovana Pajić, sa druge strane, ispričala o udarcu koji je pretrpela pogledajte u odvojenom tekstu: „Udario me je, izgubila sam svest i odveli su me na Urgentni!“ Jovana Pajić je zbog čoveka sa one strane zakona prošla kroz pakao

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE