Radio BalkanFox

Brat Kejt Midlton se osramotio pred kraljicom

Poznato je da je porodica Kejt Midlton često provodila vreme s pokojnom Elizabetom II, a u jednoj od tih prilika došlo je do situacije koju će mlađi brat princeze od Velsa pamtiti zauvek.

Džejms Midlton, brat Kejt Midlton, princeze od Velsa i supruge princa Vilijama, dobro je poznat britanskoj i svetskoj javnosti zbog porodičnih veza sa ženom koja će jednog dana biti kraljica Velike Britanije.

Otkako se njegova sestra udala za princa Vilijama 2012. godine, Džejms je u više navrata skretao na sebe pažnju javnosti jer je reč o atraktivnom i obrazovanom muškarcu koji je, za razliku od ostatka porodice, aktivan na Instagramu.

Sada će se ponovo bez sumnje pričati o njemu jer je Midlton napisao knjigu koja obiluje epizodama iz njegovog života, a mediji s posebnim simpatijama prenose njegovo sećanje na to kako se obrukao pred kraljicom Elizabetom.

Neprijatan susret brata Kejt Midlton s kraljicom

U svojoj knjizi „Upoznajte Elu: Pas koji mi je spasao život“, mlađi brat Kejt Midlton opisuje svoj susret s kraljicom u Sandringemu, gde britanska kraljevska porodica tradicionalno zajedno slavi Božić, ali je često birao ovo mesto i za druge porodične proslave.

profimedia0427837998.jpg

Profimedia 

Tako je jedne godine tamo slavljen rođendan njegove najstarije sestre, a on je došao sa starijom sestrom Pipom.

„Pipa i ja smo kasnili na Ketrininu rođendansku zabavu, što u normalnim okolnostima ne bi bilo previše važno, ali je tada kraljica ljubazno ponudila da bude domaćica čajanke u Sandringemu,“ objasnio je Džejms, a piše Glossy.

Ne samo što je brinuo šta će Elizabeta II pomisliti o njihovom kašnjenju, već je Džejms stigao u neispeglanoj košulji, a otpalo mu je usput i jedno dugme, pa su Pipa i on na slavlje stigli „bez daha i zbunjeni“. Brat Kejt Midlton je prethodno uvežbao šta će reći kraljici kada konačno kroči u jednu od njenih rezidencija, ali nije sve proteklo po planu…

„Strčao sam niz stepenište preskačući po dve stepenice i uleteo u prostoriju u kojoj su se svi okupili na čaj i gotovo sam se sudario s Njenim Visočanstvom. Kad sam ušao, kraljica i princ Filip su se spremali da odu. Pipa je bila odmah iza mene i uleteli smo na kraljevsko okupljanje na prilično neceremonijalan način,“ zaključio je i dodao da je zaboravio šta je planirao da kaže.

„U svojoj slepoj panici sam rekao: „Žao mi je što kasnimo, Vaše Kraljevsko Veličanstvo„, a onda sam čuo frktaje smeha i pogledao oko sebe. Video sam da svi u prostoriji pokušavaju da sakriju kikot. Kraljica je odgovorila: „O, kako je lepo videti te, Džejmse. Mora da si gladan. Potrudite se da pojedete nešto,“ napisao je on.

Brat Kejt Midlton je u svojoj knjizi više puta pomenuo kraljicu Elizabetu, a otkrio je da i je jednom za Božić slagao slagalice s njom, što je nešto što je u detinjstvu često radio sa svojom bakom i dekom.

„Činjenica da sam bio tamo s kraljicom… To mi je još uvek zapanjujuće,“ priznao je on.

Kurir televizija PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE