Radio BalkanFox

Svi detalji o Saši Popoviću, zbog OVOGA su pevači zabrinuti!

Domaću javnost je u maju ove godine zabrinula fotografija Saše Popovića, kreativnog direktora „Granda“, koji je tada bio zbrinut na Insitutu za ortopediju na Banjici, ispred kog je viđen u kolicima, a noga mu je bila u gipsu do kolena. Tada su se oglasili iz „Granda“ i izdali saopštenje.

Saša Popović doživeo je nezgodu kada je padom na stepenik polomio nogu. Pružena mu je adekvatna pomoć na Institutu na ortopediju Banjica i stavljena mu je longeta. Oseća se dobro i sada je kod kuće. Hvala svima na ukazanoj brizi – izjavili su iz „Granda“, nakon čega se i Saša oglasio:

Hvala svima koji brinu i pitaju, već danas se vraćam redovnim obavezama, imamo snimanje „Zvezda Granda“ – izjavio je Popović.

Republika

Foto: youtube.com/paparazzo lov

Saša Popović je letos doživeo nezgodu

Međutim, tokom leta povela se priča o njegovom zdravstvenom stanju, a kako se pisalo, Saši se stanje zakomplikovalo i odlučio je da ne ide na fizikalne terapije po banjama u Srbiji, već je rešio da ode u inostranstvo i tamo se oporavi u potpunosti. 

Snimanje 18. sezone „Zvezda Granda“ bilo je zakazano za ponedeljak 16. septembar, a Saša se nije pojavio na snimanju. Tada nam je Đorđe David otkrio da Popović nije u stanju da dođe na snimanje.

 

Saletovo je zdravstveno stanje je takvo da se neće pojaviti, ali ga očekujemo da će vrlo brzo da izađe, odradio sve, spakovao sve emisije, očekujem da se vrlo brzo pojavi – rekao je Đorđe David za Republiku.

Republika

Foto: Goran Doljančević

Đorđe David nam je otkrio da Saša nije u stanju da se pojavi na snimanju

Kako se spekuliše, Saša bi trebalo da se vrati na snimanja krajem oktobra, a do tada će u žiriju biti Dragan Kojić Keba.

Iako trenutno nije u dobrim odnosima s Popovićem, muzička zvezda Jelena Karleuša otkrila je da je kontaktirala sa njegovom suprugom Suzanom Jovanović, te ponudila svoju podršku i pomoć.

Čula sam da Sale nije nešto dobro. Suzani sam poslala poruku da može da računa na moju podršku i pomoć u svakom momentu, bez obzira na to što sam morala na razne načine da zaustavljam njegove napade po raznim emisijama. Ja moram da budem neko ko oprašta jer nema ko se o mene nije ogrešio i ko se zbog toga nije pokajao jer ja uglavnom nikada nikome nisam ništa loše učinila. Kada je reč o Saši Popoviću, ja ću pamtiti samo ono dobro što je on učinio za mene – rekla je Jelena u emisiji „Puls Srbije“.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/Happy Tv

Karleuša je pružila podršku Saši Popoviću

BONUS VIDEO:




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE