Radio BalkanFox

Status zbog kojeg je uhapšen Sergej Trifunović

JEDVA DOČEKALI! Zbog ovog statusa su uhapsili Sergeja Trifunovića!

Sergej Trifunović, Foto: Printscreen

Sergej Trifunović uhapšen je oko ponoći na graničnom prelazu Bajakovo.

Ubrzo se oglasila i hrvatska policija u čijem saoštenju stoji da se Sergej se tereti zbog uvreda koje je izgovorio i ispisao na svom Instagram profilu, nakon što je prošle godine počinio niz incidentata u Hrvatskoj i vratio se u Srbiju.

Sergejevu objavu prenosimo u celosti:

– Hvala hrvatskim policajcima na graničnom prelazu Bajakovo na ljubaznosti i zaista divnom tretmanu. Njihovim kolegama iz Splita za tri hapšenja za 30 sati, psihičko i fizičko zlostavljanje i iznudu od hiljadu i po evra. Nadam se da ćete od tih para sašiti sebi, lepe, crne uniforme po uzoru na Francetićeve i da će vaše majke, na koje se ovim putem poserem po člancima 5,17 i 36, biti konačno zadovoljne svojom primitivnom kopiladi – započeo je, pa nastavio:

– Znam da vam je žao što niste stigli da mi otvorite Loru u po noći i pokažete strujomer. Sad, vlaški brabonjci, slobodno raspišite još jednu poternicu. Ako Plenković i Vučić potpišu ugovor o ekstradiciji, naručite moje d*pe poštom. Dotad, vidimo se u Grčkoj. Ako ne, onda u Bleiburgu. Bićemo na identičnim stranama kao onomad – napisao je tada Trifunović.

Iako je objavu ubrzo obrisao hrvatska policija je u svom saopštenju nakon današnjeg hapšenja istakla da je upravo ovaj post bio problematičan. Kako su istakli Trifunović je „objavio tekst neprimerenog sadržaja kojim je ujedno na grub način omalovažavao policiju i policijske službenike, navodeći da su splitski policajci iznudili preko hiljadu evra.


00:16

Oženio se Sergej Trifunović

(Espreso/telegraf/prenela PV)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE