Radio BalkanFox

Jovana Jeremić o sukobu sa Željkom Mitrovićem

Voditeljka bez dlake na jeziku o svim aktuelnim temama

Jovana Jeremić otkrila je da je ostvarila svoj dečiji san kada je postala deo Pink televizije. Kako kaže, ima odličnu saradnju sa vlasnikom medijske kuće, a ovom prilikom progovorila o njihovom odnosu.

– Ja sam ostvarila sve svoje snove. Ja više ništa da ne snimim, ja sam sebe ostvarila u svakom smislu. Moj dečiji san je bio da postanem zvezda Pinka, postala sam zvezda Balkana, a uskoro idem i u Ameriku, pa ću postati i svetska zvezda. Vreme je da Dženifer Lopez ode u penziju, dolazi Jovana Jeremić – rekla je voditeljka, i dodala da na Željka ne može da se naljuti, pa se dotakla i njihovog sukoba.

– Željko može sve da mi kaže, na njega nikad neću da se naljutim. Sve što Željko kaže je u pravu – rekla je Jovana.

zeljko-mitrovic.jpg

promo 

Jovana Jeremić iznela šok tvrdnje o poznatom paru na estradi

Voditeljka Jovana Jeremić svojim izjavama neretko šokira domaću javnost, a još jednom je uspela u tome kada je iznela tvrdnje da je jedna poznata voditeljka u dogovorenom braku sa muzičarem.

jovana.jpg

Jovana Jeremić 

Postoji jedna afera za koju svi znaju, ali o tome ne pričaju jer svako svoju g**u čuva. Ne volim kad se prikazuje neko da je mnogo porodičan, a da to nije. Koliko parova znate da su za naslovne strane u porodičnim odnosima, a znate da taj muž ima paralernu vezu i da vara ženu sa muškarcem, da je gej. Jedan razvod se spekulisao da je pevač gej, a bio u braku. To je jedna tema u kojoj treba razmišljati. Svi znaju da on voli muškarce, a ona na sve to ćuti.

Jovana Jeremić je nastavila da iznosi šok detalje i tvrdi da je njena koleginica svesno pristala na takav brak.

– Da, zna i pristala je jer je njen muž izuzetno bogat i talentovan, talentovan u svakom smisli. Supruga lepo živi, bavi se javnim poslom, voditeljskim i voli da drži predavanja kako treba biti fantastičan voditelj, kakvo vreme je danas došlo i ko se slika. Može svako da se slika, ali ne može da bude broj jedan. Moja poruka toj ženi, gospođi je da prvo počisti svoje dvorište, pa onda da daje moralne lekcije. Ja mogu sad da iznesem imena i prezimena, ali to nisam uradila. Branim se samo kad me neko dira – istakla je Jovana Jeremić u emisiji „REDakcija“.

Kurir Jovana jeremić sa ćerkom i Draganom prošetala crvenim tepihom


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE