Radio BalkanFox

Evo koji sport je izabrala ćerka Nataše Bekvalac: Mala Katja neće ni balet ni gimnastiku



Zabava

Evo koji sport je izabrala ćerka Nataše Bekvalac: Mala Katja neće ni balet ni gimnastiku

Katja Lazukić, ćerka poznate pevačice Nataše Bekvalac, ne prestaje da oduševljava svojom jedinstvenošću i talentom. Od modnih izbora do sportskih podviga, Katja je pravi primer kako mladi biraju svoj put.

.

Foto: Snežana Krstić / Ringier

.

Katja Lazukić, iako još uvek devojčica, već pokazuje izuzetan osećaj za individualnost i samostalnost. Njena sklonost ka modi i sportu, posebno brazilskoj džijudžici oduševila je mnoge. Nataša Bekvalac, kao ponosna majka, podržava i slavi svaki korak svoje ćerke.

Foto: Instagram

Katja Lazukić

Katja Lazukić je već isprobala različite sportove, ali je njeno srce osvojila brazilska džijudžica.

– Moja si najveća ljubav i radost, moj si ponos i najveća snaga i moć. Ponosna na svaki korak koji zajedno pravimo, učiš me šta znači hrabrost, šta znači život. Voli te mama tvoja, Keti moja – napisala je ponosna mama.

„Teško je biti samohrani roditelj“

– Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija, kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dve stvari koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muškarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavnim u svoj raspored – rekla nam je nedavno Nataša.

– Sve što je veliko je teško. Ja svoju ulogu smatram velikom. Svaka mama zna koliko je teško u ovom ludom vremenu biti samohrani roditelj. Dodatno je otežavajuće imati u kući tinejdžerku i malu devojčicu. Ja sam ih rodila, ja ih odgajam i naravno da u svakom momentu vidim sebe u njima, ali vidim i njihove očeve – dodala je bila tom prilikom.


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE