Radio BalkanFox

Odnos Jovane Jeremić i Željka Mitrovića je poseban

Odnos Jovane Jeremić i Željka Mitrovića je poseban

Televizija Pink sinoć je proslavila 30 godina postojana, a voditeljka Jovana Jeremić dobila je nagradu za najgledaniji jutarnji program. Iako se dešavalo da joj čelnik ružičaste televizije zameri neke stvari, odnos Jovane Jeremić i Željka Mitrovića iz jednog razloga oduvek je bio poseban.

Odnos Jovane Jeremić i Željka Mitrovića svet portal svetOdnos Jovane Jeremić i Željka Mitrovića svet portal svet

M.P./ATAImages

Željko je, kako je voditeljka renije govorila, zaslužan za to što je njena ćerka Lea posle tri godine progovorila, a Jovana je to i sinoć tokom kratko obraćanja istakla.

Odnos Jovane Jeremić i Željka Mitrovića ništa neće narušiti

– Ja sam ostvarila sve svoje snove. Ja više ništa da ne snimim, ja sam sebe ostvarila u svakom smislu. Moj dečiji san je bio da postanem zvezda Pinka, postala sam zvezda Balkana, a uskoro idem i u Ameriku, pa ću postati i svetska zvezda. Vreme je da Dženifer Lopez ode u penziju, dolazi Jovana Jeremić – rekla je voditeljka, i dodala da na Željka ne može da se naljuti, pa se dotakla i njihovog sukoba.

Odnos Jovane Jeremić i Željka Mitrovića svet portal svetOdnos Jovane Jeremić i Željka Mitrovića svet portal svet

Ata images

– Željko može sve da mi kaže, na njega nikad neću da se naljutim. Sve što Željko kaže je u pravu – rekla je Jovana.

Pročitajte Više nema bajki, ovako se kralj hleba ponaša prema Jovaninoj ćerki 

Jovana Jeremić iznela šok tvrdnje o poznatom paru.

– Postoji jedna afera za koju svi znaju, ali o tome ne pričaju jer svako svoju g**u čuva. Ne volim kad se prikazuje neko da je mnogo porodičan, a da to nije. Koliko parova znate da su za naslovne strane u porodičnim odnosima, a znate da taj muž ima paralernu vezu i da vara ženu sa muškarcem, da je gej. Jedan razvod se spekulisao da je pevač gej, a bio u braku. To je jedna tema u kojoj treba razmišljati. Svi znaju da on voli muškarce, a ona na sve to ćuti.

Odnos Jovane Jeremić i Željka Mitrovića svet portal svet Odnos Jovane Jeremić i Željka Mitrovića svet portal svet

Ata images

– Da, zna i pristala je jer je njen muž izuzetno bogat i talentovan, talentovan u svakom smisli. Supruga lepo živi, bavi se javnim poslom, voditeljskim i voli da drži predavanja kako treba biti fantastičan voditelj, kakvo vreme je danas došlo i ko se slika. Može svako da se slika, ali ne može da bude broj jedan. Moja poruka toj ženi, gospođi je da prvo počisti svoje dvorište, pa onda da daje moralne lekcije. Ja mogu sad da iznesem imena i prezimena, ali to nisam uradila. Branim se samo kad me neko dira – istakla je Jovana Jeremić u emisiji “REDakcija”.

Najnovije na portalu STAR

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES


Svet skandal

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE