Radio BalkanFox

Srpska pevačica imala tešku saobraćajnu nesreću

Srpska pevačica imala tešku saobraćajnu nesreću: Lekari mislili da je mrtva, ni sama ne zna kako je ostala živa

Danica Balabanović, Foto: Printscreen/Instagram/danicabalabanovicofficial

Pevačica Danica Balabanović tokom vožnje motorom doživela je teškum saobraćajnu nesreću i samo pukom srećom ostala živa.

Posledice su bile toliko strašne da je 45 dana provela u komi sa čak 22 preloma, a zahvaljujući svojoj baki i snažnoj volji, uspela je da preživi i vrati se na noge.

U velikoj ispovesti, Danica se prisetila tog užasnog dana:

– Neposredno pred odlazak na turneju sa Željkom Šašićem, prijatelj me je pozvao da se provozamo motorom. Iako mi je baka uvek govorila da ne sedam na motor, nisam je poslušala. Doživeli smo težak udes, a meni su konstatovali smrt – započela je ona.

Ipak, Danicina baka nije mogla da se pomiri sa tim gubitkom.

– Osetila je da sam topla ispod pazuha, što je pokrenulo reanimacije. Nakon toga sam se ‘vratila’, ali provela sam 45 dana u kom – ispričala je pevačica.

Lekari su predviđali da Danica možda nikada neće hodati, a ako uspe, to će biti uz pomoć štaka. No, ona je svojom voljom i upornošću uspela da se vrati na scenu:

– Iz bolnice sam izašla 6. septembra, a za Novu godinu sam već pevala – dodaje Danica.

Pevačica ističe da joj je muzika uvek bila najveća ljubav i najveća snaga. Iako se bavila raznim poslovima, pa čak radila i u Domu zdravlja, muzika joj je pomogla da prebrodi najteže trenutke.

– Kada veruješ u Boga, sve je moguće. Mir sam pronašla zahvaljujući veri, a ljubav prema muzici me je održala u životu. Uskoro ću objaviti tri nove pesme i jako sam uzbuđena zbog toga – zaključila je pevačica za Grand, koja će se uskoro pojaviti i u filmu „Megdan“.


01:22

Milica Kemez o Miljaninoj trudnoći

(Espreso/24sedam/prenela PV)




Espresso

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE