Radio BalkanFox

Dragan Bjelogrlić OTVORIO DUŠU i opisao događaj koji mu je promenio život!

Glumcu Draganu Bjelogrliću jedan događaj iz ranog detinjstva promenio je život o čemu je sada progovorio. Bjela je ispričao da ga je dadilja, kada je imao svega devet meseci, ispustila i da je pao na glavu, a potom su se javili i problemi u njegovom ponašanju.

Govoreći o raznim događajima iz života i karijere, Bjela se prisetio scene iz najranijeg detinjstva koja je na njega ostavila veliki pečat.

Republika

Foto: TV Una

 

Kad sam imao devet meseci, još sam bio u Opovu, baš negde kada sam se

selio u Beograd… Žena koja me je čuvala, ispustila me je i ja sam pao na glavu. Bio sam dugo u nesvesti, moji su se svi bili uplašili, i posledica toga je bila da sam ja nekoliko godina kako osetim bol, padao u fras, zacenim se… Čak su se uplašili da imam epilepsiju. To je trajalo par godina i sad me već sećanje vraća u period kada sam prezdravio i počeo to da zloupotrebljavam i kada mi nešto nije po volji ja padnem u fras – prisetio se Bjela u emisiji „Dobro veče sa Andrijom“ na UNA televiziji.

Kako je priznao, zbog toga mu je i dan-danas tolerancija na bilo koju vrstu boli veoma niska.

 

Republika

Foto: TV Una

 

– Ostala je još jedna stvar, ostao mi je jako nizak prag tolerancije na bol i burno reagujem kada osetim bol, kako fizičku, tako i ovu duševnu. Često impulsivno reagujem i pogrešno, ali prosto ne mogu da trpim bol. Tu i jeste mudrost, jer život se sastoji iz jednom i drugog bola – ispričao je Bjelogrlić, pa otkrio šta je za njega život:

Jedno dugo putovanje, nekad dugo, nekad kratko… Vidimo iz istorije da i kratka putovanja nekad ostanu sadržajnija i upečatljivija od dužih. To zaista jeste jedno putovanje sa puno prepreka. Ako godine nešto donose, ako čovek zna da ih nosi, ako sumiraš to iza sebe i pokušaša da to iskustvo koristiš za ono što je pred tobom, jeste jedan put pun prepreka. Često i sam sebi određuješ prepreke i tu treba da budeš dovoljno mudar da nađeš meru da sa njima možeš da se nosiš i to se verovatno zove mudrost življenja – zaključio je Dragan Bjelogrlić u razgovoru sa Andrijom Miloševićem na UNA TV.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 




Republika

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE