Radio BalkanFox

Fanovi veruju da ovo nije pravi Metju Mekonahi

Njegov drastično drugačiji izgled izazvao je zabrinutost i lavinu komentara.

Da li je ovo pravi Metju?
Da li je ovo pravi Metju?foto: Andrea RENAULT / AFP / Profimedia

Prošle nedelje održana je gala svečanost „Kering fondacije za brigu o ženama“, događaj koji je okupio brojne poznate ličnosti iz sveta filma, mode i šoubiznisa.

 

Među zvanicama na crvenom tepihu bio je i slavni glumac Metju Mekonahi sa suprugom Kamilom Alveš, a ono što je privuklo najviše pažnje bila je primetna promena u glumčevom izgledu.

 

Fanovi su ubrzo na društvenim mrežama počeli da šire teorije zavere, posebno nakon što je video Mekonahija postao viralan.

 

Osim promene u izgledu mnogi su primetili da Mekonahijevo lice, inače uvek nasmejano i vedro, nije zračilo istim sjajem. Bio je neobično ozbiljan i natmuren, što je za glumca poznatog po svojoj harizmi i opuštenosti, bilo neuobičajeno.

 

Dok su neki spekulisali da je razlog možda neprijatnost zbog prisustva starlete Kim Kardašijan, koja se u tom trenutku našla pored njega i njegove supruge, drugi su sugerisali da bi ovde ipak mogla biti reč o nečemu ozbiljnijem što je uticalo na njegovo raspoloženje.

 

Na crvenom tepihu Mekonahi je izgledao izuzetno bled, s očigledno upalim obrazima koji su dodatno naglasili njegovu ozbiljnost. Njegov pogled delovao je izgubljeno, kao da luta u prazno, što je dodatno povećalo zabrinutost među obožavateljima i medijima.

 

@mickmicknyc When the red carpet is so hot and you don’t know where to point your camera 😍 Kim Kardashian, Matthew McConaughey and Camila Alves on the @Kering red carpet ❤️‍🔥 @Kim Kardashian #redcarpet #kering #kimkardashian #matthewmcconaughey #camilaalves #nyc #bts #behindthescenes ♬ original sound – New York Mickey

Ovaj neobičan izgled i ponašanje nisu se poklapali sa njegovim poznatim šarmom i energijom, što je dodatno podstaklo spekulacije o mogućim razlozima za njegovu promenu.

 

Mnogi su istakli da „pravi“ Metju ima plave oči, dok čovek na snimku ima crne.

 

– Može li biti u pitanju to da čovek jednostavno stari? Kako starite, izgled se najčešće menja i telesna masa se pogoršava – glasio je jedan od komentara koji su pravdali glumca.

 

Neki smatraju da je izgubio kilažu zbog nove uloge, neki da je pokleknuo trendu Ozempik injekcija baš kao i ostatak Holivuda, dok treći misle da je u pitanju nešto daleko misterioznije.

 

Šta vi mislite o ovome?
Šta vi mislite o ovome?foto: EPA-EFE/DAN HIMBRECHTS

Ipak, najviše je onih koji su ubeđeni u to da čovek koji je crvenim tepihom prošetao ruku pod ruku sa Kamilom Alveš zapravo uopšte i nije Mekonahi.

 

– Ovo nije on – uverena je duboko većina internet korisnika koja se uključila u ovu raspravu.

 

Mnogi komentarišu kako je „opšte poznato“ to da se holivudske zvezde, zarad vrtoglave slave i popularnosti, odriču svoje duše i predaju je mračnim silama, te smatraju da se upravo to dogodilo i sa zvezdom filma „Kako izgubiti dečka za 10 dana“.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Dženifer Lopez i Ben Aflek

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE