Radio BalkanFox

OVAJ poznati zadrugar će progovoriti o mnogim tajnama i tragedijama koje su nepoznate javnosti


Ove detalje niko nije otkrio javnosti.

U novoj emisiji Televizije Pink i portala Pink.rs ”Iza zatvorenih vrata” autorke i voditeljka Snežane Zindović, vrata svog doma otvorio jedan od najistaktunijih učesnija rijalitija, Marko Đedović.

Đedović je mnogima omiljena javna ličnost iz sveta rijalitija baš zbog oštrog jezika i realnog sagledavanja situacija. Večeras, od 20 sati, daće odgovore na mnoga pitanja koja su mučila javnost.

– Večeras od 20h na Jutjub kanalu Pink.rs i portalu Pink.rs očekuje vas ekskluzivna ispovest Marka Đedovića – Prvi put govori o životu na Kosovu i Metohiji i detaljima života o kojima malo ko zna u emisiji “Iza zatvorenih vrata sa Snežanom Zindović” Čekamo vas! – pisalo je u najavi nove emisije na Instagramu.

Podsetimo, jedna od najaktuelnijih tema u “Eliti 8” je trudnoća Miljane Kulić, a Đedović je prokomentarisao i ovu vest, gde je tvrdio da poseduje spisak koji je Marija Kulić dostavila Ivanu Marinkoviću u vidu cenovinka, tj. dostavila je spisak stavki i njihove cene koje su potrebne za Željka Kulića, njegovog sina, a njenog unuka.

Na spisku koji je dostavio Đedović je navedeno da navodno potražuje 114200 dinara od Marinkovića. Ivan, Marija i Miljana su rešili da ostave sve sukobe i ružne reči iza sebe i da potrebe malog Željka stave na prvo mesto.

srbija danas


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE