Radio BalkanFox

Otkriveni detalji optužnice protiv Paf Dedija

Tereti se za reketarenje, trgovinu ljudima u svojstvu seksualne eksploatacije i kaznena dela vezana uz prostituciju.

Proslavljeni muzičar Šon „Didi“ Kombs, poznatiji našoj publici kao Paf Dedi, uhapšen je u ponedeljak uveče u Njujorku, nakon što je velika porota podigla optužnicu. Sda su objavljeni njeni detalji.

Objavljena je optužnica protiv hip-hop mogula poznatog Paf Dedi nakon što su ga ranije FBI agenti uhapsili u Njujorku, prenosi Daily Mail. Tereti se za reketarenje, trgovinu ljudima u svojstvu seksualne eksploatacije i kaznena dela vezana uz prostituciju.

profimedia0861393566-1.jpg

Backgrid/Mega / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Objavljeni detalji optužnice protiv Paf Dedija

Jedno od najšokantnijih otkrića u optužnici je da su mu iz domova zaplenili više od hiljadu bočica bebi ulja i lubrikanata, s obzirom na to da je prethodno optužen da je terao žene na seksualne odnose s muškim prostitutkama, sve dok nisu bile toliko iscrpljene da su trebale infuziju. Tužioci navode da je žrtvama davao droge kao što su ketamin, MDMA i BHB.

Rezervisali su hotelske sobe i opremili ih zalihama, uključujući drogu, bebi ulje, lubrikante, dodatnu posteljinu i rasvetu. U slučaju da su sobe uništili, počistili bi ih – rekao je državni tužilac Damian Vilijams, kako prenosi britanski tabloid.

Dodao je da je reper postao nasilan kad žrtve nisu pristale na spomenuto zlostavljanje, koje su nazivali „Freak Offs“ i počeo mahati vatrenim oružjem.

profimedia0859552020.jpg

The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Paf Dedi je uhapšen i čeka dalji tok suđenja

Takođe su zaplenili narkotike i tri puške AR-15, koje su bile skrivene u ormaru njegove spavaće sobe u vili u Miamiju. Oružje je bilo rastavljeno na delove. Tužilac navodi da je oružje dokaz kako je Didi pretnja društvu, zbog čega bi trebao ostati u pritvoru dok čeka suđenje.

Didijev pravni tim ponudio je 50 miliona dolara, što uključuje Didijevu vilu u Miamiju, vrednu 48 miliona dolara i dom Didijeve majke, procenjen na 2 miliona dolara, kako bi osigurao njegovo puštanje iz zatvora.

profimedia0861393566-1.jpg

Backgrid/Mega / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Reperov advokat tvrdi da on nije kriv

Dok je sudija Robin F. Tarnofski čitala optužbe za reketiranje i seksualnu trgovinu Didi je sedeo, ne pokazujući nikakvu reakciju na licu. Potom je kazao da nije kriv.

Reperov advokat Mark Agnifilo, rekao je da su „razočarani“ hapšenjem i da je njegov klijent „nevin čovek“.

(Kurir.rs/Večernji.rs/M.J)

Kurir televizija Oglasila se supruga Sergeja Trifunovića za Kurir televiziju: Ovo je jezivo, da li sada svaka osoba koja prokomentariše Hrvatku može biti progonjena?


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE