Radio BalkanFox

2 najuticajnije Srpkinje u svetu mode

One Srbiju u svetu promovišu na najlepši mogući način.

Tamara je oduševila sve prisutne na Roksandinoj reviji
Tamara je oduševila sve prisutne na Roksandinoj revijifoto: Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia

U svetu mode i šire Tamara Kalinić i Roksanda Ilinčić predstavljaju dve od najuticajnijih Srpkinja koje su stekle globalnu prepoznatljivost.

 

Tamara kao vodeća influenserka i ikona stila, a Roksanda kao vrsna modna dizajnerka sa međunarodnim priznanjem, svojim radom oblikuju savremene trendove i postavljaju visoke standarde u industriji.

 

Svojim prisustvom na globalnoj modnoj sceni ne samo da osvajaju sve pohvale, već i inspirišu mnoge širom sveta, a nedavno su postale centar pažnje kada se Tamara pojavila u maestralnom dizajnu svoje sunarodnice.

 

Na ekskluzivnoj reviji Roksande Ilinčić Tamara Kalinić očarala je prisutne u prelepoj crnoj haljini sa dramatičnim bordo crvenim detaljima, koja je savršeno oslikavala sofisticiranost i kreativnost dizajnerke.

 

Haljina je bila u savršenom skladu sa skupocenom Hermes tašnom i naočarima za sunce u istoj bordo nijansi, dopunjena crnim salonkama koje su dodatno naglasile eleganciju njenog izdanja.

 

Svaki detalj njenog izgleda bio je pažljivo usklađen kako bi se postigao besprekorno skladan i modno upečatljiv utisak.

 

Tamara je još jednom pokazala zašto je jedna od najcenjenijih figura u svetu mode, dok je Roksanda Ilinčić potvrdila svoje mesto među vodećim svetskim dizajnerima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

 

 

 

 

 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE