Radio BalkanFox

Stela iz Ljubav je na selu otkrila kako na nju djeluje krah braka s Tomislavom: ‘Sad sam lakša…’

Pet kilograma lakša, idemo dalje? Kad sam već počela bezveze gubiti kile, onda barem da to iskoristim za vježbu, nedjeljno istezanje sad opet kupnja novih krpica i sportske odjeće, poručila je nedavno Stela Pavičić na društvenim mrežama.

Nakon kraha braka s Tomislavom Skejićem kojeg je upoznala u 14. sezoni ‘Ljubav je na selu’, Varaždinka radi na sebi i druži se s prijateljima.

Foto: Facebook

Puno vremena provodi s Damirom Toplekom, s kojom ju je spojila ‘Ljubav je na selu’. On joj je najveća podrška nakon kraha ljubavi s Tomislavom. 

Foto: Facebook

Početkom kolovoza ispričala je kako je njihovoj ljubavi presudila Tomislavova sestra. 

– Taman kada smo trebali ići na ljetovanje u Poreč, javila mu se njegova 35-godišnja ‘sestra’. Meni je to bio bolestan odnos. Takav bolestan odnos i takva bliskost je za mene bila previše. Htio ju je svugdje povesti s nama. Pokvario mi je naš odmor jer ju je stalno zvao, a mene ignorirao. Mislim da može jako dobro s njim manipulirati, a on je jako naivan – rekla je tad Varaždinka.

Foto: Facebook/srpskasport

Također, priznala je kako je u Bosni i Hercegovini rezervirala vilu za njih dvoje za doček Nove godine, ali da je Tomislavova sestra htjela poći s njima.

– Rezervirala sam to za nas, za dvije osobe da bude romantično putovanje jer ionako imamo malo zajedničkog vremena. Želim biti s njim, a on svugdje pokušava ugurati nju s nama – rekla je i dodala kako ga je sestra čak vodila i u striptiz klubove što joj dodatno nije jasno. 

– To je bolesno, nije mi to ni rekao. Kad smo prekinuli je objavio fotografije sa sestrom iz striptiz kluba – rekla je Stela.

Foto: Facebook

Bila je neutješna.

– Ja sam njega zbilja voljela, brinula sam se za njega, bojala za njega. Nisam nikada lošu riječ rekla protiv njega, toliko smo toga prošli zajedno i onda ovo napravi zbog takve neke – priznala je tad Stela u suzama. 



Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.




24sata

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE