Radio BalkanFox

Ne znači da žene zakopčane do grla vrede, a one sa dekolteom i kratkom suknjom ne!

Milica Stulović

|

Milena Popović, udovica Olivera Ivanovića, otkrila je da je smršala čak 11 kilograma.

Milena Popović (Foto: Screenshot TV B92)

Milena Popović (Foto: Screenshot TV B92) • Screenshot TV B92 / screenshot




Popovićeva je progovorila i o negativnim komentarima koje s vremena na vreme dobija, ali i o svom garderoberu.

– Koliko ljudi, toliko ćudi, ne možete da očekujete da vas svi vole, to je normalno, to tako funkcioniše – dodaje Milena koja je odgovorila i kakav joj je garderober jer mora da vodi računa o odeći i zbog poslovnih sastanaka i funkcije iako voli da se oblači ležernije i urbanije.

– Ima tu svega… Stalno sam na meti sam zbog tih svojih, što bi rekle žene, slobodnijih kombinacija… Strašno je pogrešno posmatrati ženu na taj način. To ne znači da neka žena koja nosi dekolte ili kratku suknju ne vredi, a ona obučena do grla vredi, to apsolutno nema veze ni sa čim u životu, ali mi živimo nažalost u takvom okruženju. U mom garderoberu ima svega i svačega… Što mi se svidi, ja to kupim… Najviše volim da odem s Bogdanom kod Kineza i da gledamo šta tamo ima… Nemam nikakvih predrasuda… – kaže Milena dodajući da ne pati od firmiranih stvari i da je naručila nekoliko paketa i sa Temua, i garderobu za sebe, Bogdana, stvari za kuću…

Milena je na Instagramu podelila fotografiju svog brata Nikole, na kog je jako ponosna.

Milena Popović (Foto: Screenshot TV B92)

Milena Popović (Foto: Screenshot TV B92)

Kako je Popovićeva napisala, Nikola je svojevremeno bio u kandžama zavisnosti, ali je uspeo da se iščupa i pođe pravim putem.

– Moći ćete da čujete priču mog rođenog brata Nikole. Posle mnogo godina stradanja, uspeo je da se iščupa iz kandži zavisnosti. Naučite od njega, na njegovim greškama jer je on svoje skoro životom platio. Zavisnost se teško leči, brzo se širi uništava živote, čitave porodice. Danas sam ponosna na njega. Srećna što nam se vratio. Vratio se Bogdanu, Ksrmanu i Čarni. Vratio nam se naš brat, ujka, sin… Naš Nidžo – napisala je Milena.

Milena Popović (Foto: Screenshot TV B92)

Milena Popović (Foto: Screenshot TV B92)

Podsetimo, Milena Ivanović Popović ostala je bez supruga Olivera 16. januara 2018, kada je ubijen dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Severnoj Mitrovici. Sa Oliverom ima sina Bogdana.

Kako, sa druge strane, izgleda jedno od „slobodnijih“ izdanja koje je Milena Popović nedavno ponela pogledajte u odvojenom tekstu: Nesvakidašnji izrez na grudima, a mala crna haljina otkrila golu butinu: Milena Popović izgleda nikad bolje! (Foto)

(B92)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE