Radio BalkanFox

Sergej Trifunović saslušavan više od dva sata, oduzet mu pasoš, bez reči napustio sud u Splitu

Stefan Mirković

|

Nakon što je još jednom uhapšen na graničnom prelazu Bajakovo, godinu i deset dana nakon što je priveden zbog držanja svog psa po imenu Mila bez nadzora, na splitskoj plaži Kaštelet, srpski glumac Sergej Trifunović saslušan je u splitskom sudu.

Sergej Trifunović

Sergej Trifunović • Petar Dimitrijević / Ringier




Kako je javljeno ranije, Trifunović je ovog puta uhapšen zbog omalovažavanja i vređanja policajaca na Instagramu u septembru prošle godine.

Sergej Trifunović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Sergej Trifunović (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

On je priveden rano jutros oko 1 sat, dok se vozio prema Rijeci. Bio je u automobilu sa suprugom i psom.

Trifunovićeva supruga Isidora napisala je na društvenim mrežama da je priveden posle godinu dana zabrane ulaska u EU bez ikakvog objašnjenja. „On je priveden uz velike neprijatnosti kojima sam prisustvovala. Uključujući i fizičke nasrtaje granične policije’, kaže njegova supruga.

Isidora, Sergej

Isidora, Sergej

Glumac je saslušan na Županijskom sudu u Splitu. Saslušanje je trajalo više od dva sata, a sudija ga je prekinuo, oduzeo mu pasoš i izrekao mere predostrožnosti, kako prenosi tportal.hr.

Policija je optužnicom tražila novčanu kaznu od 1.000 evra za prekršaj iz člana 5. i 30 dana zatvora za prekršaj iz člana 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Iako je prvo najavio da će dati izjavu, nakon razgovora sa advokatom Ivankom Šamijom, više nije razgovarao sa medijima, a ubrzo je seo u taksi i napustio sud.

(tportal.hr)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE