Radio BalkanFox

Venčaki se Ignacio Bosketo i Mišel Bertolini

Nakon intimne ceremonije, usledila je gala svadba i svi pričaju o prelepoj mladinoj venčanici.

Čuveni tenor Ignacio Bosketo venčao se sa italijansko-venecuelanskom manekenkom Mišel Bertolini na raskošnom venčanju u istorijskoj rezidenciji Vila Sola Kabijati.

Par se već venčao građanskom ceremonijom u četvrtak, 12. septembra u San Lazaro di Savena (Bolonja) pred gradonačelnicom Marilenom Pilati. Među gostima su bili kolege članovi Il Vola Đanluka Đinobl, Pjero Barone i menadžer Mišel Torpedin.

profimedia-0909045934.jpg

Cobra team/Backgread/Backgread UK/Profimedia Raskošni dolazak mladenaca na venčanje

Čuveni tenor se venčao sa svojom devojkom posle godinu dana zabavljanja. Krajem prošle godine italijansko-venecuelanska manekenka je na društvenim mrežama pokazala verenički prsten, najavljujući venčanje, ali datum je bio nepoznat.

Nakon prvog skromnijeg venčanja, sada su napravili gala proslavu

Mladenci su se na prvom venčanju opredelili za intimnu ceremoniju sa malo gostiju. Građanska ceremonija u opštini San Lazzaro di Savena, u Bolonji, na koju su stigli porodica i prijatelji (uključujući druga dva člana Il Voloa, Pjera Baronea i Đanluku Đinoblea…

Na izlasku iz sale svaki gost je imao belu ružu i balon iste boje. Nisu date nikakve informacije o lokaciji.  U stvari, nikakvi detalji venčanja nisu procureli, a čak i danas ima vrlo malo slika na društvenim mrežama. 

profimedia-0909046411.jpg

Cobra team/Backgread/Backgread UK/Profimedia Romantični poljubac mladenaca

Mišel Bertolini Nakon što je 2022. prekinuta veza sa Anom Paulom, Ignacio Bosketo je ponovo pronašao ljubav sa Mišel Bertolini. Njih dvoje su zajedno godinu dana i svoj privatni život su uvek držali u tajnosti. U decembru su objavili ponudu za brak, rekavši da će uskoro postati muž i žena. Prema njenom Instagram profilu, ona ima 27 godina, Italijanka je Venecuele i radi kao model. Ona je 2013. godine izabrana je za Mis Venecuele Internacional. I ne samo to: prema njenoj biografiji, ona takođe poseduje suši restoran (Kiko Sake Sushi) i vinski podrum (Bertolini Vine).

Kurir Sergej Trifunović venčanje 1


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE