Radio BalkanFox

SVE SE VIDI! NOVE EKSPLICITNE SLIKE ANĐELE ĐURIČIĆ! Slala GOLE FOTKE na više od 10 BROJEVA!


Anđela Đuričić, ušla je ponovo u rijaliti, iako je pretila samoub.stvom kao način da nanese štetu toj istoj televiziji i optuži ih za maltretiranje, a sebe nazove jadnicom. Zatim je bila na stubu srama zbog javne preljube i skandaloznog ponašanja, sada pokušava da se “opere”, ali joj to očigledno ne polazi za rukom.

Ipak, njeni pokušaji da se izvuče iz blata u koje se sama kupa ne samo da su neuspešni, već deluju i groteskno.

Naime, nakon štoje ponovo postala rijaliti učesnik televizije koja joj je “uništila život”, isplivale su mnoge stvari koje Anđela očigledno nije želela da se saznaju.

Prvo je objavljeno da je Anđela pretila kolegama na televiziji HYPE BIH te vređala, dakle nasilništvo sa njene strane nije se odnosilo samo na partnere.

Osim toga, snimak koji je sam Zvezdan Slavnić snimao kada mu je uletela u stan ,deli se po mrežama, kada je bila sve samo ne žrtva kojom se predstavlja.

Njeni roditelji sada već nisu uz Anđelu budući da se nisu oglasili ni da joj čestitaju rođendan, a mnoge su spekulacije da ne žele da se oglašavaju od kada su saznali da ih je lagala sve vreme.

BOLESNO ANDJELA SLALA GOLE SLIKE NA VIŠE OD 10 BROJEVA

Kako Hype ekskluzivno saznaje Anđela je imala više fotografija od onih sa bananom. Koje su svi videli i svima su poznate. Čini se da sada ima više materijala od kog treba da se”pere” na televiziji koja joj je “uništila život”, kako je sama rekla a čelnike vređala najgnusnije. Kako je sama rekla “spremna je na sve”, ali nismo sigurni da li su gledaoci spremni na sledeće detalje.

hypetv.rs


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE