Radio BalkanFox

Bjelogrlić otkrio da su sumnjali da je imao epilepsiju

Glumac Dragan Bjelogrlić otkrio je gostujući u emisiji svog kolege Andrije Miloševića da se svojevremeno sumnjalo da ima epilepsiju.

Govoreći o raznim događajima iz života i karijere, Bjela se prisetio scene iz najranijeg detinjstva koja je na njega ostavila veliki pečat, te mu je i dan-danas tolerancija na bilo koju vrstu boli veoma niska.

Kad sam imao devet meseci, još sam bio u Opovu, baš negde kada sam se selio u Beograd… žena koja me je čuvala, ispustila me je i ja sam pao na glavu. Bio sam dugo u nesvesti, moji su se svi bili uplašili, i posledica toga je bila da sam ja nekoliko godina kako osetim bol, padao u fras, zacenim se… Čak su se uplašili da imam epilepsiju. To je trajalo par godina i sad me već sećanje vraća u period kada sam prezdravio i počeo to da zloupotrebljavam i kada mi nešto nije po volji ja padnem u fras – prisetio se Bjela.

Ostala je još jedna stvar, ostao mi je jako nizak prag tolerancije na bol i burno reagujem kada osetim bol, kako fizičku, tako i ovu duševnu. Često impulsivno reagujem i pogrešno, ali prosto ne mogu da trpim bol. Tu i jeste mudrost, jer život se sastoji iz jednom i drugog bola – ispričao je Dragan, pa otkrio šta je za njega život:

Jedno dugo putovanje, nekad dugo, nekad kratko… Vidimo iz istorije da i kratka putovanja nekad ostanu sadržajnija i upečatljivija od dužih. To zaista jeste jedno putovanje sa puno prepreka. Ako godine nešto donose, ako čovek zna da ih nosi, ako sumiraš to iza sebe i pokušaša da to iskustvo koristiš za ono što je pred tobom, jeste jedan put pun prepreka. Često i sam sebi određuješ prepreke i tu treba da budeš dovoljno mudar da nađeš meru da sa njima možeš da se nosiš i to se verovatno zove mudrost življenja – zaključio je Dragan Bjelogrlić u razgovoru sa Andrijom Miloševićem na UNA TV.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE