Radio BalkanFox

„Sine, svuci se da vidim kako ti je…“ Rada Vasić potpuno otvoreno o ćerki Ani Nikolić

Nekadašnja zadrugarka Rada Vasić je podelila prve impresije o boravku ćerke Ane Nikolić pred kamerama rijaliti šou-programa „Elita 8“.

Ana Nikolić i Rada Vasić (Foto: Screenshot TV Pink)

Ana Nikolić i Rada Vasić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot




– Evo ovako da kažem, kao što svi učesnici imaju pravo i želim svima sreću, naravno da je tu moja ćerka i moj zet, ona se više ne zove Mika, ona se zove Ana. Ja znam šta je rijaliti i treba da bude svađa, rasprave, a ako je aktivna ima opstanak, ako nije, nema opstanak. Ali, ona više nije Mika, ona se zove Ana – istakla je Rada.

– Ja se stvarno ponosim mojim ćerkama, a sa Anom i Ivanom sam srećna i ponosna. Uvrede na ovaj način i ponižavanja… Ne postoje više Mika i Giba. Najviše mi ne odgovara Bebica, što ga je Miljana tu dovela, on ostavi svoju decu i svoju ženu, sve znam o njemu, on mi je najviše kriv – dodala je Vasićka.

– Ako imaju šta da je pitaju, oni je pitaju, ona lepo odgovori. Ona nije iskvarena duša, ona je poštena duša. One da su bile takve, one bi se pojavile pred celim svetom i regionom. One su se prikazale da su Mika i Giba, a jadna njihova duša zna kako je bilo njima. Ana je rekla sve o sebi, ništa nije krila, ispričala je svoju priču, a sad kome je to smešno, eto… – nastavila je priču nekadašnja zadrugarka.

– Šta je on zove Mika? Ona više Mika nije, ona je Ana. Stefan je moj zet, veoma je dobar muškarac i dobar dečko, njegova majka je bila kod mene da isprati svog sina Stefana. Nema ništa njegova mama protiv, neko od familije ga podržava, neko ne, ali se stvarno vidi da Stefan ne može bez Ane i Ana njega isto voli – otkrila je Rada.

Rada Vasić (Foto: Screenshot TikTok)

Rada Vasić (Foto: Screenshot TikTok)

– Dopada mi se moj zet u rijalitiju, ali je on još plašljiv, ali i te kakav jezik ima i zna da priča. Što se operacije tiče, prvi komentar mi je bio: „Daj, sine, svuci se da vidim kako ti je“. Znam da je bila muško i šta je imala između nogu, a sada je žensko, da vidim da li je to dobro. Ona se otkrila, naravno da je imala zavoj i to sve, ja sam to videla – ispričala je Vasićka.

– Ja sam se kao majka iznenadila kako je lepo i pravo namešteno – zaključila je nekadašnja zadrugarka.

Rada Vasić (Foto: Screenshot TikTok)

Rada Vasić (Foto: Screenshot TikTok)

Učesnici „Elite 8“ imali su zadatak da u nekoliko minuta predstave sebe, a među prvima je govorila Ana Nikolić, koja se slomila o priči o promeni pola.

Mika Vasić, kao i njegov brat Giba podvrgli su se operaciji promene pola, a Ana je nakon toga ušla u rijaliti sa dečkom Stefanom.

Rada Vasić (Foto: Screenshot TikTok)

Rada Vasić (Foto: Screenshot TikTok)

– Koji je tvoj najveći životni uspeh? – pitala je Ivana Šopić.

– Ovo što sad vidite. Mnogo sam se potrudila za to. Srećna sam, ali nisu sve godine bile bajne. Bila sam jako nesrećna, to nisam bila ja. Nisam htela da se pojavim u medijima, dok to ne budem ja – započela je Ana i otkrila koliko joj je bilo teško zbog svega:

Rada Vasić (Foto: Screenshot TikTok)

Rada Vasić (Foto: Screenshot TikTok)

– Nije bilo lako, sve smo to mi finansirali. Hvala mojim roditeljima što su bili uz sestru i mene. Vole nas i da smo ovakvi i onakvi – rekla je Nikolićeva kroz suze.

– Je l’ te bilo strah kako će javnosti reagovati na tvoju promenu? – pitala voditeljka.

Rada Vasić (Foto: Screenshot TikTok)

Rada Vasić (Foto: Screenshot TikTok)

– Ne, jer prvo se ne bih ni pojavljivala. Morala bih i da se selim, ali nisam imala tu diskriminaciju, svi me poštuju. Nisam imala probleme sa komšijama i rodbinom. Bog mi je dao malo lepote, sreće i sreće u ljubavi. Red bi bio da me pogleda, dosta sam i ja patila. Imam i svog čoveka sad, volim ga najviše na svetu – kazala je Ana.

– Kojim delom života se najmanje ponosiš? – glasilo je pitanje.

Ana Nikolić (Foto: Screenshot TV Pink)

Ana Nikolić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Nisam imala toliko turbulentan život, pa da kažem da se kajem. Ne kajem se ni za šta – pričala je zadrugarka.

Rada Vasić je, sa druge strane, bila predmet nedavnog izlaganja Ane Nikolić, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „On nije znao dok mu drug nije rekao da sam Mika…“ ŠOK PRVA ISPOVEST ANE NIKOLIĆ O PROMENI POLA I VEZI SA STEFANOM! Nekad sin, danas ćerka Rade Vasić zatresla Balkan

(Redakcija)

Saznajte sve o najvažnijim vestima i događajima od sada i na Google News.




PulsONLINE

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE