Radio BalkanFox

Ceca i Seka poslije svega zajedno u provodu (VIDEO)


Ceca Ražnatović i Seka Aleksić uživale na istoj žurci

Dragan Marinković Maca napravio je žurku povodom godišnjice braka,

a tim povodom na jednom beogradskom splavu okupile su se brojne poznate ličnosti. Među njima našle su se i Ceca Ražnatović i Seka Aleksić za koje se već duže vreme šuška da nisu u najboljim odnosima.

Iako su folk dive nekada bile veoma bliske, pa je Ražnatovićeva bila gošća i na Sekinoj svadbi, otkad se Aleksićeva pomirila s Karleušom odnosi između njih su zahladneli.

Ceca Ražnatović i Seka Aleksić javno prozivale jedna drugu
Kada je preminuo kreator Saša Vidić, koji je bio Sekin blizak prijatelj, a koji se s Ražnatovićkom takođe dugo družio, čini se da je Aleksićeva zamerila Ceci što mu nije oprostila česte prozivke i pojavila se na njegovoj sahrani.

Ceca tada uopšte nije htela da komentariše bilo šta što je imalo veze sa Sašom, pa ni njegovu smrt. Ubrzo nakon Cecine izjave da nema nikakav komentar u vezi sa Sašinom smrću Seka oglasila na Twitteru.

– Pojedine persone treba da nauče šta je saosećanje i savest, da nauče šta je poštovanje prema nekome ko je preminuo, ako ste barem malo pravi vernici, a ne mehanički – napisala je.

U ovim njenim rečima mnogi su prepoznali Cecu, ali Aleksićeva nije želela da otkrije da li je reč o njoj, piše Story.

– Neću nikada otkriti kome je to bilo upućeno. Nikada neću razumeti ljude koji su u veri, a kad treba to da pokažu, oni to ne urade. Budi vernik i praštaj – podvukla je Aleksićeva, a na pitanje da li je zapravo mislila na Cecu Ražnatović, ona je odgovorila:

– Ne zanima me i ne interesuje me to. Pitajte te što spekulišu! Sašina smrt je za mene bila šok, čula sam se s njim desetak dana pre, planirali smo da pravimo neke stajlinge za mene. Teško mi je, iznenada se to desilo, pamtiću ga po veselom duhu. Prozivao je on čitavu estradu, pa i mene, ali sam sve praštala – izjavila je Seka ranije.

Seka i Ceca se posle toga nisu sretale, ali su se zajedno našle na Macinoj žurci, ali nije poznato da li su se tom prilikom pozdravile.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE