Radio BalkanFox

KAKO MALIŠANE NATERATI DA SPAVAJU: Ovo je NAJBOLJI TRIK koji ste ikada probali!


Ovaj multifunkcionalni proizvod je savršen za sve mališane koji traže najudibniju “ušuškavalicu” tokom hladnih jesenjih dana.

Ova plišana igračka je mnogo više od obične igračke. Ona postaje udoban jastuk za dremke, toplo ćebence za hladne večeri i simpatična igračka koja će odmah postati omiljeni saputnik vašeg deteta. Savršena za vožnje automobilom, vikende kod bake i deke, ili jednostavno za lenje popodnevne dremke kod kuće – ova igračka je tu da pruži utehu i radost u svakom trenutku.
Svi znamo koliko može biti prijatno ušuškati se ispod mekanog ćebenceta dok napolju duva hladan vetar. Mekano i toplo ćebence je idealno za hladne jesenje večeri, bilo vaše dete želi da se opusti uz omiljeni crtać ili da provedete mirnu pokriveno svojom omiljenim igračkom. Zbog svoje praktične veličine, ovo ćebence možete poneti svuda sa sobom, osiguravajući da će vaši mališani uvek biti na toplom i udobnom, gde god da se nalazite. Poručite ćebence OVDE ili pozivom na 011/6 888 999, jer danas ima SPECIJALNU CENU!

Ono što ovu igračku čini jedinstvenom jeste njena funkcionalnost. Nema više nošenja posebno jastuka, ćebenceta i igračke kada negde krenete. Sada sve to imate u jednom praktičnom pakovanju! Plišana igračka 3-u-1 je izrađena od visokokvalitetnih materijala koji su nežni prema koži i sigurni za decu. Pored toga, lako se održava, što je još jedna velika prednost za roditelje.
Idealna ideja za poklon
U potrazi ste za savršenim poklonom? Ova plišana igračka 3-u-1 je idealan izbor za rođendane, praznike ili jednostavno kao mali znak pažnje. Poklonite mališanima toplinu i udobnost, a ujedno i nešto što će detetu doneti sate zabave. Zahvaljujući svom simpatičnom izgledu i praktičnosti, ovo će biti poklon koji će se dugo pamtiti i voleti.
Ne dozvolite da vas iznenadi hladno jesenje vreme! Naručite igračku 3-u-1 danas i obradujte svoje dete nečim što će ga grejati i usrećiti kroz sve hladne dane koji dolaze. Poručite ćebence OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE