Radio BalkanFox

Pevačica tvrdi da ima dokaze da je Peđa Medenica varao ženu sa njom



Zabava

Pevačica tvrdi da ima dokaze da je Peđa Medenica varao ženu sa njom

Pevačica Jovana Cvijanović tokom takmičenja u „Eliti 7“ iznela je tvrdnje da je bila u emotivnoj vezi sa oženjenim pevačem Peđom Medenicom.

.

Foto: Milan Ilić, Instagram/ cvijanovic_jovana / Ringier

.

Jovana tvrdi da ima i dokaze za to, kako kaže, sve čuva u svom telefonu.

Blic preporučuje

– Otkad imam svoj prvi telefon, sve je tu. Ništa nisam brisala. Niko me nije tužio baš zato što pričam istinu. Mnogi su pričali da sam lagala unutra, da izmišljam… U jednoj emisiji sam pokazala neke dokaze – rekla je ona u „REDakciji“, a potom se nakratko osvrnula na priče o njenoj navodnoj vezi s Peđom Medenicom.

– Imam prepiske, imam demo snimke pesama koje je komponovao za druge pevače. Imam sve… Mada, ne bih ja Peđu više spominjala, da ne zatežem situaciju više zbog njegovog privatnog života – predomislila se ona.

Foto: Rajko Ristić / Ringier

.

Iako je mnoge javno raskrinkala, kaže da joj poznati i dalje pišu.

– Pisao mi je jedan fudbaler nedavno, dve naše pevačice su bile u odnosu sa njim. Pisao je da se vidimo, družimo… Zvao me na večeru, pa na zatvoreni bazen, na spa… Sve sam to odbila. Ne zanima me trenutno.

Foto: Milan Ilić, RTV Pink screenshot / Ringier

.

Jovana iznela šok tvrdnje

Podsećanja radi, u domaćoj javnosti podigla se bura nakon što je učesnica rijalitija „Zadruga 7 Elita“, Jovana Cvijanović rekla da je popularni pevač Peđa Medenica varao svoju ženu sa njom.

Ja sam tad bila maloletna i tada sam ga stvarno volela kao osobu, on je mene lagao da me voli. Mi smo se upoznali u Tršiću, razmenili smo brojeve, on me je pozvao na nastup, na kraju smo završili kod njega u smeštaju i tamo smo vodili ljubav – započela je, pa nastavila:

– Ja sam ga kasnije guglala i saznala sam da je u vezi već 15 godina i videla sam da nemaju dece, lagala bih kad bi rekla da ga nisam pretraživala. Za mene je to bila prava ljubav, čuli smo se non stop, govorio mi je da me voli. Nakon dve godine sam upoznala njegovu ženu, kad mi je dao karte za njegov nastup, on mi je rekao da će tamo biti i žena, kad sam je videla htela sam da propadnem u zemlju. Meni je posvetio pesmu ‘Ne lupaj mala’, to je sigurno istina. To je bilo kad sam imala 21 godinu. Nije mi se kasnije javljao 3 dana zbog stomaka i posle smo prekinuli odnos. Neću da pričam kakav nam je intimni život bio. Moji su bili zgroženi kada su čuli za naš odnos -rekla je Jovana.

VIDEO:Peđa Medenica prvi put u javnosti nakon skandala sa Jovanom Cvijanović


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE