Radio BalkanFox

Princ Hari uprkos očevoj pruženoj ruci ne želi da se vrati u Britanjiju

Harijev otac je, čini se, spreman na pomirenje, a ni princ nije ravnodušan 

HARI IPAK NE ŽELI DA SE VRATI U BRITANIJU
HARI IPAK NE ŽELI DA SE VRATI U BRITANIJU foto: EPA / NEIL HALL

Vojvoda od Saseksa primio je srdačne rođendanske čestitke od monarha i princa Vilijama, što kao da je nagoveštavalo potencijalno buduće okupljanje između Saseksa i porodice.

 

Kako prenosi Bi-Bi-Si, prijatelj bivšeg člana kraljevske porodice tvrdi da su šanse za Harijev povratak u domovinu male.

 

Zašto bi se odrekao svega što je tamo postigao da bi se vratio ovde? Njegov život je sada u Americi – rekao je izvor.

Suština je da Hari ne oseća da mu je bezbednost zagarantovana u Velikoj Britaniji. Kada je bio ovde ranije ove godine, ponuđeno mu je mesto za boravak u kraljevskoj rezidenciji u Londonu – dodao je insajder.

 

Međutim, vojvoda od Saseksa je „odbio“ ponudu jer je verovao da će njegova kraljevska lokacija postati „biti u centru pažnje javnosti i da će učiniti njegovo kretanje po Londonu teškim i rizičnim.

Kraljevski obožavatelji su se nadali da će Hari prihvatiti otvorenu ruku koju mu je otac pružiuo, ali se čini da Hari ipak nije siguran da želi da se vrati u Britaniju i nastavi tamo gde je stao kada se sa svojom suprugom Megan Markl odselio iz Britanije i otišao u Ameriku kako bi započeo novi život. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Stručnjak za govor tela o princu Hariju i Megan Markl

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE