Radio BalkanFox

Kako je Elena Karić izgledala sa 20 godina?

Od najranijih dana se videlo da će biti lepotica bez premca 

ELENA KARIĆ JE U MLADOSTI BILA PLAVUŠA
ELENA KARIĆ JE U MLADOSTI BILA PLAVUŠA foto: Sonja Spasić

Elena Karić je danas veoma uspešna poslovna žena, koja iza sebe ima mnogo toga. Na svojim leđima nosila je najteži teret, smrt sina, kojeg ni danas nije uspela da preboli.

 

Kao veoma mlada istakla se svojom lepotom, a vrlo brzo je dobila i titulu fatalne zavodinice. Devedestih godina su muškarci ludeli za njom i budući da je već godinama brinta mnogi su zaboravili da nije oduvek bila takva.

 

Na osnovu jedne od fotografija koje je Elena objavila na svom Instagramu svojevremeno jasno se vidi da je bila prelepa, ali nije to ono što je mnoge iznenadilo. Pažnju svih onih koji godinama prate poslovni i privatni život Elene Karić iznenadila je njena kosa koja je bila – plava.

Elena je kao mlada počela da se bavi modelingom, a krasila je i brojne naslovne strane jugoslovenskih časopisa. Uspeh je stigao u vidu brojnih poslovnih ponuda koje je ona rado prihvatala.

 

Ipak, početkom devedesetih udala njeno srce ukrao je Peđa Mijatović sa kojim se venčala kada je imala samo 19 godina. Porodični dom su svili u Valensiji, gde su ostali do kraja braka iz kojeg su dobili dvojicu sinova, Luku i Andreja.

Elena Karić je 2009. godine doživela porodičnu tragediju kada je njen sin u Andrej, preminuo kada je imao 13 godina. Detalje o braku sa sportistom, bolesti sina, iskušenjima i borbama nije krila, a ni do dana današnjeg ne krije svoj život.

 

Nedavno smo imali prilike da vidimo da je svoju vilu na Kosmaju prodala porodici Đoković, a potom pronašla novu, koja više odgovara njenim potrebama i temperamentu i nakon renoviranja sada svoje dane provodi u njoj uživajući kako je i sama navela u svom malom hramu mira i spokoja. 

 

Bonus video:

Elena Karić obavila ritual za svog preminulog sina 

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE