Radio BalkanFox

Mariji Kulić ugroženo zdravlje | Kurir

Bivša rijaliti učesnica, Marija Kulić, nedavno je saznala da je njena ćerka Miljana ponovo u drugom stanju i da j e budući otac Lazar Čolić Zola.

Tim povodom Marija se oglasila na društvenoj mreži Instagram, kačila je brojna dopisivanja sa svojim pratiocima, po čemu bi se moglo zaključiti da ne podržava da Miljana rodi dete.

– Kako meni da se neko sveti, neću ja da rađam, niti da ga čuvam. Ja sa tom trudnoćom nemam nikakve veze. Očuvala sam tri ćerke i unuka, a druge koje rađaju neka čuvaju. Ja više nisam u mogućnosti zdravstveno. Tri operacije, 30 zračenja i tri hemioterapije i to bi bilo to od mene. Nemam nikakve veze ni sa trudnoćom, ni sa detetom – istakla je Kulićka.

Jedan pratilac joj je u poruci napisao:

– Mislim da je ona toliko zaslepljena da želi detetom da ga veže zauvek, a to je najpogrešnije što može sebi da uradi – piše u poruci, na šta je Marija odgovorila:

– Naravno, ali ni Sv. Petar ne može da je ubedi. Aneli slali na kiretažu svi, a Miljanu podržavaju da rodi, a svi znaju da je nestabilna – poručila je ona.

untitled3.jpg

Nemanja Nikolić, Petar Aleksić 

Na komentar da će i ovog puta pasti sve na njena leđa, Marija je rekla:

– Neće vala ovaj put. Pa ovo li dozvolim da padne na moja leđa, ona bi dogodine ponovo. Ne vala više. Sami neka rađaju i čuvaju kako znaju. Mene ne zanima. Ako ne mogu, postoje socijalne službe. Zamislite Miljanu i Zolu kako čuvaju dete, a pritom Bog neka je u pomoći šta se sve rađa od psihičkih lekova koje je pila u prvih mesec dana – istakla je Marija Kulić.


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE