Radio BalkanFox

Honorar Nenada Aleksića glavna tema u Beloj kući

Nakon što su snimili duet Nenad Aleksić Ša i njegova devojka Miona Jovanović uselili su se na velelepno imanje u Šimanovcima.

Odluku su prevashodno doneli zbog novca, ali i kako bi sebe predstavili u što boljem svetlu. Njihove svađe obeležile su prethodnu sezonu, a honorar Nenada Aleksića intrigira javnost.

honorar nenada aleksića

Antonio Ahel/ATAImages

Iako nije poznato koliki je tačno honorar Nenada Aleksića na društvenim mrežama osvanuo je snimak ispod kojeg piše da je Ša zbog Mione ostao bez 60.000 evra.

Spekulacije da je honorar Nenada Aleksića bio umanjen za pomenutu sumu ispostavile su se kao tačne. Naime, tokom svađe sa Mionom Ša je zapenio zbog izgubljenog novca.

– Prošle godine si mi pravila s**nja, zbog tebe sam izgubio pare, a sada mi opet kačiš budale. Lepo sam ti rekao da budeš onakva kakva si napolju – odbrusio je Ša.

– Ne mogu kada mi je loše. Loše mi je, šta ti nije jasno? I tebi je bilo loše, budio si se iz sna, kukao si, pričao: „Hoću kući, hoću kući“ – odgovorila Miona.

pesma mione i ša

Da li će honorar Nenada Aleksića biti umanjen i ovoga puta ili će emotivni partneri uspeti da reše sve nesuglasice ostaje da se vidi.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE