Radio BalkanFox

Vanja Bulić ispričao jezivu priču sa snimanja: „Rekla mi je da je ona keruša koja traži bar jednu kost svog sina“



Zabava

Vanja Bulić ispričao jezivu priču sa snimanja: „Rekla mi je da je ona keruša koja traži bar jednu kost svog sina“

Vanja Bulić vodi emisiju „Biseri“ na Blic TV, a sada se prisetio ko je bio njegov najzanimljiviji sagovornik.

Vanja Bulić

Foto: Pink / youtube

Vanja Bulić

Naime, Vanja Bulić je gostovao kod Ognjena Amidžića, te je tom prilikom progovorio o svom projektu na Blic TV koji traje već 3. sezonu, a koji možete pogledati svake nedelje od 23h.

Blic preporučuje

Foto: Uroš Arsić / Ringier

.

– Ko vam je bio najzanimljiviji sagovornik u „Biserima„?

– Uvek su mi bile najzanimljivije žene. Dakle, kada žena pristane da dođe u emisiju, onda je to bilo ekstremno. Ako dođe žena prostitutka, imao sam sektašice i narkomanke. Kada je već došla, ona se otvori i priča. Žene su uglavnom zbog muke, bila je jedna gospođa, majka scenograf, ostala je bez posla i uletela je u drogu. Ona nije uspela…Jedna žena čiji je sin bio na ratištu, oženi se tamo, dobije dete i pogine i njegova supruga kao prepozna leš. Dolazi kod mene posle 11 godine, dokazala je da je to to i rekla je da je predstavim: „Ja sam kao keruša koja traži bar jednu kost svog sina“ – rekao je Vanja Bulić.

Supruga mu najveća podrška

Vanja Bulić se tokom višedecenijske karijere istakao kao TV voditelj, novinar i književnik, a samo je jedan od trojice sinova krenuo njegovim stopama.

Reč je o Dušanu Buliću, koji je objavio prvi roman, dok su druga dva Vanjina sina krenula potpuno drugačijim putem.

Podsetimo, Vanju Buliću supruga Slađana predstavlja veliku podršku, a u ljubavi su već pet decenija. Par je svoj brak krunisao trojicom sinova, Ognjenom, Dušanom i Ivanom. Međutim, Vanja žali što nikada nije dobio ćerku.

– Žena i ja smo želeli još dece. Imali smo dogovor da ćemo imati troje, svake četiri godine po jedno. Drugo po redu dete žena je izgubila u četvrtom mesecu trudnoće. Bilo je strašno, jedva je ostala živa. Četiri godine nije mogla da ostane u drugom stanju, da bismo posle dobili blizance. Na isti dan kad smo izgubili dete, dobili smo blizance. Iako ne verujem u takve stvari, to je bilo čudo – rekao je za „Gloriu“.

VIDEO: Biseri Branislav Lečić


Blic

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE