Radio BalkanFox

„Nisam znao da li su mi mama i sestra žive!“: Marko Đedović o tragediji koja je uticala na njegov život

Bivši rijaliti igrač Marko Đedović, prvi put je otvoreno progovorio o svom odrastanju u Kosovskoj Mitrovici i traumatičnim događajima prošlosti.

Đedović je otkrio detalje stravične tragedije koja je značajno uticala na njegov život.

S knedlom u grlu, Đedović je opisao kako je tog dana bio svedok pogroma nad srpskim narodom na Kosovu i Metohiji, govoreći o nasilju koje je video, panici koju je osećao i brizi za svoju porodicu.

Tog 17. Marta 2004. je dan koji sam ne znam kako preživeo. To je pogrom koji se desio nad srpskim narodom na Kosovu i Metohiji. Video sam ljude s maskama, koji su bili naoružani. Katastrofalnoj situaciji sam prisustvovao… Mnogo je ubijenih bilo. Nisam znao da treba da legnem na pod, jer su pucali. Iza mene su ubili ženu. Žena je kroz prozor ubijena. Od šoka sam ostao ukopan u mestu od straha. Nisam znao kako da reagujem. Nisam bio svesta toga šta se dešava. Mreže su nestale, telefoni nisu radili… Razmišljao sam o mami i sestri. Nisam imao ideju gde da idem i šta da radim. Nisam znao da li su mi mama i sestra žive – istakao je Đedović u emisiji “Iza zatvorenih vrata“ autorke i voditeljke Snežane Zindović.

Podsetimo, Marko Đedović, koji radi kod Željka Mitrovića u kabinetu, od honorara iz Zadruge i Elite kupio je još jedan stan.

Imam dva stana. Imam svoj, a uzeo sam još jedan. Otkupio sam i pola kuća za moje roditelje. Majka moja će da vidi šta će sa tim novim stanom. Ne mešam se u to. Mami sam, stan u kom je on odrasla, otkupio od ostalih članova porodice, ovaj novi stan je za izdavanje – istakao je ponosno Marko i dodao:

– Emotivan sam i sam za taj stan dole, rastao sam dole uz babu i dedu. Vezan sam za Kosovo i Metohiju, pola svog života sam tamo proveo, polovinu u Čačku i Beogradu. To mi je bolna rana i sva lepa sećanja me vežu za period dole, iz Zvečana. Uvek se dole osetim kao dete – otkrio je Đedović za Blic.

Takođe, Marko je istakao da neće biti učesnik Elite 8, kao ni Farme, ali će se pojaviti u nekom svojstvu i njegov sud o novim zadrugarima i farmerima će se svakako čuti.

Ne ulazim u Elitu, ni Farmu. Biću deo tih formata, biću prisutan, svakako sam tu, ništa više od toga ne mogu reći. I dalje radim kod Željka u kabinetu, tu sam, ne idem nigde – rekao je bivši zadrugar.

(Telegraf.rs)




Telegraf

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE