Radio BalkanFox

Ljubavna priča Ane Sofernović je bajka sa tužnim krajem

Nakon dugogodišnje veze odlučili su da se zakunu na večnu ljubav 

LJUBANVA PRIČA ANE SOFRENOVIĆ NIJE IMALA SREĆAN KRAJ
LJUBANVA PRIČA ANE SOFRENOVIĆ NIJE IMALA SREĆAN KRAJ foto: Dragan Kadić

Glumica Ana Sofrenović bila je jedna od najlepših i najprivlačnijih glumica pre dvadesetak godina, tu lepotu je zadržala do dana današnjeg. O njenoj lepoti su pisali ne samo domaći, već i strani mediji.

 

Osim lepote krasio ju je i izuzetni glumački talenat. Zbog svih svojih kvaliteta Ana je mogla da bira muškarca s kojim će da zasnuje porodicu, a njeno srce ukrao je naš poznati glumac, a njen kolega Dragan Mićanović.

 

Njih dvoje su se godinama zabavljali pre nego što su odlučili da se zavetuju jedno drugom na večnu ljubav. Tada, Ana je mislila da će to biti zauvek. 

Ipak, sudbina je za njih imala drugčije planove. 

 

Ana i Dragan su imali veoma neobično venčanje. Ceremonija je obavljena u ponoć, a od svedoka tu su bili samo njihovi roditelji. 

 

Tokom 13 godina braka, Ana i Dragan, dobili su dve ćerke, Ivu i Lenu. Svojevremeno su živeli i u Londonu, gde su otišli po završetku bombardovanja 1999. godine.

 

Taj period nije bio ni malo lak za njih. Imali su poteškoća da pronađu posao prvih šest meseci, zbog čega je Dragan umalo pristao da bude perač prozora.

 

ANA I DRAGAN SU BILI 13 GODINA U BRAKU
ANA I DRAGAN SU BILI 13 GODINA U BRAKUfoto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Međutim, sreća ih je ipak pogledala pa su uspeli da dobiju ulogu u britanskim produkcijama i na taj način sebi obezbede za život.

 

Nažalost, posle 13 godina braka, njihovoj bajci došao je kraj. Razveli su se 2011. godine ali, kako kažu, i dalje su u dobrim odnosima.

 

Ovaj životni događaj ju je jako potresao i poremetio, pa je čak imala problem i sa depresijom. Ipak, uspela je posle izvesnog vremena da prevaziđe i da se ponovo vrati glumačkoj karijeri. 

 

ANA SOFRENOVIĆ SE NAKON DOSTA VREMENA VRATILA GLUMI
ANA SOFRENOVIĆ SE NAKON DOSTA VREMENA VRATILA GLUMI foto: Zorana Jevtić

Život je sastavljen i od lepih i od ružnih trenutaka. Da nema teških, ne bih znala da je to život. Jedna od težih faza je bila depresija. Još sam tu, tako da mora da sam izašla jača. Prošla sam dobar dril, osnažila sam i dosta sazrela. Imalo je puno veze sa sazrevanjem i ne mislim na godine, mislim na to da životne faze ne teku uvek sa godinama – ispričala je ona svojevremeno,.

 

Priznala je takođe da se borila za stvari u koje je verovala kao što su iskrenost, snaga, autentičnost, tačnost, otkriće novog.

 

Nisam uvek bila uspešna u tome, ali borba i nije da uvek uspete – rekla je Sofrenovićeva.

 

Kao razlog za razlaz poznati par je naveo da se ljubav među njima ugasila, ali da su ostali u dobrim odnosima i da su uvek tu da jedno drugom pruže pomoć i podršku kada im zatreba.

 




Glossy

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE