Radio BalkanFox

Testament Saše Popovića više nije tajna

Nakon vesti o narušenom zdravstvenom stanju koja je veoma zabrinula brojne fanove, kolege i prijatelje testament Saše Popovića ugledao je svetlost dana.

testament saše popovića

Naime, kreativni direktor Grand produkcije će neko vreme biti odsutan sa snimanja nove sezone popularnog muzičkog takmičenja, ali je celu sezonu maestralno pripremio.

Tokom godina dosta je radio i zaradio, a nakon što se pročulo da je testament Saše Popovića napisan mnogi su se zapitali kome će pripasti čitavo bogatstvo.

– Sale se konsultovao sa svojim advokatom i rešio da ipak sve ostavi Suzani.

Ona je mlađa od njega petnaest godina, ali on u nju ima najviše poverenja i siguran je da će ona umeti da se snađe sa svom imovinom koju poseduju.

Ima on poverenja i u svoju ćerku, kao i u Suzaninog sina kog je odgajao kao da je njegov. Ali opet je rešen da sve prepusti Suzani, za koju veruje da će sve dalje podeliti po savesti i kako bi i on.

Svakako ne misli on da mu se bliži kraj, samo je svestan vremena u kome živimo i da je potrebno da i to reši, tačnije da ima testament i sa tim se i Suzana slaže.

Ali pred njima dvoma je tek život i planovi – rekao je dobro upućen izvor za „Scandal”.

testament saše popovića

Dragan Gajić Gaja

Podsećanja radi, Saša i Suzana upoznali su se u muzičkom studiju „Zemunica” u Zemunu, gde je ona snimala spot za pesmu „Ko me jednom prevari”.

Venčali su se 1997. godine u beogradskom hotelu „Interkontinental”, a svečanoj ceremoniji prisustvovale su brojne poznate ličnosti iz sveta muzike, glume i televizije.

U martu 1999. godine dobili su ćerku Aleksandru, a poznato je da Suzana iz prvog braka ima sina Danijela koga je Saša prihvatio i zavoleo kao svoje rođeno dete.


Paparazzo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE