Radio BalkanFox

SPOPALA GA, PA GA ODVELA U KREVET – Aneli sinoć sve odradila sama, Mateja nije morao da se trudi, nova “ljubav” na pomolu

Nije prošlo ni sedam dana, a Aneli Ahmić je već našla sebi muškarca u Eliti. Nakon burne veze sa Janjušem ponovo je stala na noge.

Sudeći po tome kako se situacija između njih dvoje razvija, Aneli Ahmić i Matija Matijević su u vezi. Par je počeo da razmenjuje nežnosti javno i više ne kriju simpatije koje imaju jedno prema drugom.

Podsećamo da je pre samo par meseci Aneli Ahmić prekinula vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem u prethodnoj sezoni Elite, kada je i ostala trudna, pa odlučila da prekine trudnoću.

Nakon toga je govorila kako će da se posveti svojoj ćerki Nori, po ulasku u Zadrugu često je pominjala, a sada čini se da je utehu pronašla u mlađanom Matijeviću.

Sinoć su u toku žurke razmenjivali nežnosti, Aneli je prva poljubila Mateju, a on joj je nešto šaputao, dok se ona zadovoljno smejala.

Divna je baš, Za 7 dana vec nasla decka Dugo je Aneli izdržala

Nakon ovoga su završili pod pokrivačem u sobi. Šta se dogodilo ispod? Ostaje da predpostavljamo.

“Kako je aneli karakterna Gromada. Žena za mesec dana zaboravi osećaje i patnju za mužem da bi se zaljubila u Janjusa kao nikad, nikog nije volila kao njega i dođe u novu sezonu u kojoj za samo 7 dana zaboravi da je izgubila i bebu i ljubav najveću. Majka 21 stoleća. Ne mogu da je gledam vise gadi mi se.”

srbija danas

Objava SPOPALA GA, PA GA ODVELA U KREVET – Aneli sinoć sve odradila sama, Mateja nije morao da se trudi, nova “ljubav” na pomolu pojavila se prvi puta na News Media.


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE