Radio BalkanFox

OVO JE USPELO SAMO ZOLI: Učesnik “Elite” NE SILAZI sa Poršeline, uzburkale se STRASTI u izolaciji! (FOTO)

Nikola Škatarić smuvao kontroverznu starletu!

Starleta Slađa Lazić Poršelina sinoć se tokom žurke u “Eliti 8” smuvala sa Nikolom Škatarićem, sa kojim je završila u sobi za izolaciju. Nikola nije mogao da se odvoji od kontroverzne Užičanke, pa je, čim se probudio, legao preko nje, što je ranije uspevalo samo Lazaru Čoliću Zoli u rijalitiju.

Podsećanja radi, on je sinoć u Rajskom vrtu priznao da se zaljubio, a potom su se i poljubili u dvorištu.

Poršelina, koja je, nakon niza plastičnih operacija, ušla u rijaliti u svom najboljem izdanju do sada pokazala je da je otvorena za sve opcije, bez obzira na to što i napolju ima dečka.

– Kakvi su vam utisci – pitalo je Drvo.

– Ovo je moja kuća, ja sam super – rekla je Poršelina.

– Ja sam se zaljubio – rekao je Škatarić.

– Drvo, došao sam da ti priznam da se možda nisam nikad osećao ovako čarobno u ovom prostoru, Ovo je neka čudna energija i privlačnost. Znaš kad se fiksiraš pogledom, video sam neko ludilo i dopalo mi se – ubacio se Mateja Matijević, koji se smuvao sa Aneli Ahmić.

– Ovi što je Mateja rekao, sve je istina. Kako sve više vremena prolazi, sve više se vezujem za Mateju i prija mi. Ne razmišljam više o nekim stvarima o kojima sam razmišljala ranije – rekla je Aneli.

– Nije bila poenta da Aneli dođe neki drugi dan da priča s tobom, nego da priča sad. Došli smo ovde zbog deset piva i deset vina – ubacio se Mateja.

– Meni je sve čarobno, danas smo se filmski poljubili. Eto, daj Bože da se zaljubim. Desilo mi se prebrzo, ali ja verujem u nas – rekla je Slađa.

– Ja sam se na neki način zaljubio u Slađu, prija mi – rekao je Najo.

– Želimo da pijemo, ako možeš da nas poguraš – kazao je Mateja.

– Večeras ću vam izaći u susret, nagradiću vašu iskrenost – reklo je Drvo

republika.rs

Objava OVO JE USPELO SAMO ZOLI: Učesnik “Elite” NE SILAZI sa Poršeline, uzburkale se STRASTI u izolaciji! (FOTO) pojavila se prvi puta na News Media.


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE