Radio BalkanFox

ANĐELA ZATEKLA DRUGARICU SA SVOJIM BIVŠIM DEČKOM: Tenzija dostigla vrhunac u “Eliti 8”, odmah se obratila Matijeviću!

Đuričićeva prišla svom nekadašnjem partneru!

Takmičari “Elite 8” Aneli Ahmić i Mateja Matijević sinoć su se prepustili strastima u kazinu i poljubili pred svim cimerima, nakon čega su nastavili da uživaju na žurki. U jednom trenutku došlo je do neprijatne scene, kad im je prišla Anđela Đuričić, Anelina drugarica, a Matejina bivša devojka.

Anđela je kratko zamolila Mateju da traži od šankera ono što je kupila, što je on i uradio. Anđela je potom otišla da se spremi za spavanje, a Matijević je nastavio da uživa sa Ahmićevom.

Podsećanja radi, pre nego što se Mateja smuvao sa Aneli, u Rajskom vrtu je Drvetu mudrosti otvorio dušu o svojim simpatijama.

– Drvo, došao sam da ti priznam da se možda nisam nikad osećao ovako čarobno u ovom prostoru, Ovo je neka čudna energija i privlačnost. Znaš kad se fiksiraš pogledom, video sam neko ludilo i dopalo mi se – rekao je Mateja.

– Ovo što je Mateja rekao, sve je istina. Kako sve više vremena prolazi, sve više se vezujem za Mateju i prija mi. Ne razmišljam više o nekim stvarima o kojima sam razmišljala ranije – rekla je Aneli.

– Nije bila poenta da Aneli dođe neki drugi dan dan da priča s tobom, nego da priča sad. Došli smo ovde zbog deset piva i deset vina – ubacio se Mateja.

– Želimo da pijemo, ako možeš da nas poguraš – dodao je Matijević.

– Večeras ću vam izaći u susret, nagradiću vašu iskrenost – reklo je Drvo mudrosti i nagradilo takmičare osme sezone popularnog rijalitija zbog iskrenosti.

republika.rs

Objava ANĐELA ZATEKLA DRUGARICU SA SVOJIM BIVŠIM DEČKOM: Tenzija dostigla vrhunac u “Eliti 8”, odmah se obratila Matijeviću! pojavila se prvi puta na News Media.


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE