Radio BalkanFox

4 horoskopska znaka na udaru karme do kraja jeseni! Biće na testu naredna 3 meseca

Jesen 2024. donosi značajne astronomske događaje koji će uticati na četiri znaka Zodijaka. Retrogradni Saturn u Ribama, Pluton koji ide direktno u Jarcu, kao i sezona pomračenja – pomračenje Meseca i Sunca – donose brojne izazove.

Jesen 2024. donosi značajne astronomske događaje i izazove za određene znakove Zodijaka. Dva ključna tranzita – retrogradni Saturn u Ribama i Pluton koji ide direktno u Jarcu – zajedno sa sezonom pomračenja (pomračenje Meseca 18. septembra i 17. oktobra, te pomračenje Sunca 2. oktobra) utiču na različite aspekte života.

Ovo je neki oblik karme i sudbine, ali i do njihovih postupaka koji će im oblikovati budućnost. 

Evo kako će ovo doba godine oblikovati četiri znaka:

OVAN

Ova jesen biće period duboke introspekcije za Ovnove. Izazovi će se manifestovati kroz profesionalne prepreke, složene projekte ili promene u ličnim odnosima. Bićete testirani da prevaziđete impulsivnost i konstruktivno usmerite svoju energiju. Ako ste rođeni u ovom znaku ili imate ascendent u Ovnu, astrolozi savetuju da izbegavate ishitrene odluke i potražite savet kada niste sigurni. Strpljenje će biti ključ vašeg uspeha u nadolazećim mesecima.

Foto: Shuterstock

 


RAK

Naredna tri meseca donose jasnoću u oblasti porodice i odnosa. Bićete pozvani da preispitate svoje prioritete i suočite se sa najdubljim strahovima. Jesen vam nudi priliku da oslobodite potisnute emocije i otvorite se promenama. Ako ste rođeni u znaku Raka ili imate ascendent u ovom znaku, imajte na umu da će ova jesen značajno uticati na vaše dugoročne veze. Biće to vreme emocionalnog rasta, iako će izazovi biti prisutni.

VAGA

Za Vage, jesen 2024. naglašava važnost ravnoteže i pravde. Sukobi na poslu ili napetosti u ličnom životu zahtevaće od vas da preuzmete odgovornost za svoje odluke i prestanete da izbegavate teške zadatke. Ako ste rođeni u znaku Vage ili imate ascendent u ovom znaku, naučićete da budete tolerantniji i da zadržite mir u teškim situacijama. Ovo je period za prihvatanje kompromisa i razvijanje veštine diplomacije.

Foto: Shutterstock

 


JARAC

Za Jarčeve, jesen 2024. može doneti iznenađenja u vezi sa projektima koji su se činili sigurnim. Pritisak će se povećati, a vi ćete biti primorani da revidirate svoje strategije i otvorite se za nove pristupe. Naučićete bolje da upravljate stresom i prilagodite se promenama. Pripazite na detalje i budite spremni na prilagođavanje, kako biste uspešno prošli kroz ovu sezonu izazova.

 



Kakvi su horoskopski znaci pre i posle seksa? Lavovi hoće još, Device ne zatvaraju usta,  a evo ko odmah zaspi

Horoskop

Svi horoskopski znaci imaju svoje specifičnosti prilikom vođenja ljubavi – neki vole da impresioniraju, neki su nezasiti, a ima i onih koji inicijativu prepuštaju partneru.

sledeća vest




Informer

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE