Radio BalkanFox

Pantalone sa vojničkim printom – Najžena

Manekenka i mama Điđi Hadid je dokazala da nije obična mama, već kul mama jer je nosila legendarnu kombinaciju vojničkih pantalona i japanki. Điđi je tokom vikenda proslavila četvrti rođendan svoje ćerke Kai.

Ona je nosila lagane pantalone sa vojničkim printom i sandale. Izgled je kompletirala belom majicom, čime je kreirala izgled koji pristaje jednoj modernoj mladoj mami.

Kajina tetka je sačuvala privatnost devojčice tako što je slikala Kai s leđa. Slika je otkrila njene roze čizmice, beli autfit i dugu plavu kosu. Iako Điđi krije lice svoje ćerke, ona ipak povremeno deli njene slike na kojima se ne vidi Kajino lice. 

,,Srećan 4. rođendan mojoj dragoj sestrični Kai,“ napisala je Alana na slici, a onda dodala ,, @gighadid najbolja mama“.

Điđi

Printscreen/Instagram/lanzybear

 

Điđi nije podelila detalje o rođendanskoj zabavi, fanovi su mogli da primete tortu sa Jodom, što je možda bio nagoveštaj da je tema žurke bila ,,Ratovi zvezda“.

Lindzi Lohan je zapravo nosila Điđinu modnu kombinaciju još 2001. godine što dokazuje da ovaj autfit ne izlazi iz mode. Odeća je ukrala pažnju kada je stigla na specijalnu projekciju Večere sa prijateljima odevena na pantalone i sandale sa vojničkim printom – i možda inspirisali su sada već kultnu liniju, pošto film nije objavljen sve do 2004. godine, prenosi InStyle.

 

Bonus video:

 

 

 


Alo

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE