Radio BalkanFox

Seka Aleksić nikad žešće oplela po treperima

Pevačica je iz grupe onih o kojima ima veoma loše mišljenje izuzela Bubu Korelija i Džalu Brata, Rimskog i Koronu, Nikoliju Jovanović i Relju Popovića, kao i Breskvicu.

Seka Aleksić opet je žestoko udarila po pojedinim treperima, koje je nedavno nazvala „balavcima“ i „likovima koji pevaju preko USB-a“. Pevačica je ovog puta bila još žešća pa ih je nazvala nekulturnim, a optužila ih je i da su razvratni i da koriste droge.

whatsapp-image-20240823-at-7.57.43-pm-1.jpg

Nemanja Nikolić 

 Seka je na Instagramu u privatnim prepiskama sa fanovima, na pitanje s kim bi sarađivala od muzičara novih generacija i koji su joj omiljeni, napisala sledeće:

– Sve slušam bukvalno. Rimski i Korona su sjajni. Volim emotivne tekstove. Buba i Džala su mi top! Nikolija i Relja, Breskvica, ali njen početak – istakla je Aleksićeva, da bi zatim udarila s teškom artiljerijom na druge izvođače, u kojima su mnogi prepoznali Vojaža, Desingericu i Seksija iz Crnog Ceraka, o kojima ni ranije nije imala lepo mišljenje:

Ja imam drugi problem sa novijim generacijama, a to je nepoštovanje drugih. Nekultura, razvrat i psovke. Droga… Ali ima dosta ljudi koji se izdvajaju po kulturi i kvalitetu – napisala je Seka.

Printscreen Instagram Prepiska Seke Aleksić sa fanovima

 Povodom ovih Sekinih komentara pokušali smo da kontaktiramo sa Vojažem koji se nije javljao niti odgovarao na naše poruke, ni njihov menadžer nam nije odgovorio na poziv. Zvali smo i Desingericu, koji se nalazi u Turskoj. On se nije javio, a do njega nije došla ni njegova menadžerka. Pokušali smo da dobijemo i Seksijev komentar, ali se ni on nije oglasio.

whatsapp-image-20240630-at-11.55.14-pm-1.jpg

Marko Karović 

 Podsetimo, Aleksićeva je još letos ušla u raspravu sa Seksijem i to zbog njegovih prozivki na račun Jelene Karleuše.

Na stranu da li volite Jelenu, ali da neki balavac proziva nju i izvođače koji traju preko 20 godina je van svake pameti. Niko od mojih kolega ne sme da dozvoli da neki balavac koji se juče ispilio kaže „njoj treba da je čast jer deli binu sa mnom“. Ma nemoj, šolju mleka i u krevet! Ionako ti muzika traje kao kisela voda – napisala je tada Seka na Iksu.

seka-aleksic-desingerica.jpg

Damir Dervišagić, Petar Aleksić 

 Komentarisala je i snimak na kome se vidi kako fanovi Desingerici ližu stopala:

Imam utisak da im je izvadio i polni organ da bi isto ovo radili. Koliko je sve poremećeno, koliko je sistem vrednosti izgubio svaki smisao. Desingerica se ustvari za***ava sa njima. Svaka mu čast – istakla je ona, a ubrzo je usledio i njegov odgovor:

– Moguće da je Seka Aleksić moj fan, čim prati moj rad, znači da voli to što radim – rekao je on za medije.

seka-vojaz.jpg

Damir Dervišagić, Petar Aleksić 

Seka se našla i na meti Vojaža, kome je zasmetao njen komentar na vest da su se gazde pojedinih klubova žalile da su pevači podigli cene, te da su zbog toga primorani da zatvaraju klubove.

Vlasnici klubova su sami sebi uskočili u stomak. Plaćali ste sve te ljude godinama, na koje sada kukate. Plaćali ste razne likove koji puste na USB od svih nas pesme i pevaju preko toga – napisala je ona tada.

Pa mi pevamo na USB. Pa dobro, šta… Nije moja muzika takva da se izvodi sa bendom. Ono što se meni ne sviđa je taj neki pokušaj omalovažanja nove generacije, kao nastupamo na USB. Da, nastupamo na USB, ali su naše žurke trenutno stvarno najpopularnije – odgovorio je Vojaž starijoj koleginici.

3969482-sekaaleksic110920240004-edit.jpg

ATA images 

Kurir televizija JELENA KARLEUŠA PROGOVORILA O NOVOM PARTNERU: Ta osoba će stajati pored mene i ispred mene, Duško to nikada nije uradio


Kurir

radiobalkanfox

Dodaj komentar

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE