Radio BalkanFox

Sve sevnulo nakon AKCIJE sa novim dečkom!


Užička starleta malo toga ostavila mašti!

Starleta Slađa Lazić Poršelina izazvala je veliku pažnju svojim ulaskom u rijaliti “Elita 8”, a samo nekoliko dana nakon ovoga, uspela je da smuva Nikolu Škatarića. Sve se dogodilo sinoć tokom žurke, a Slađa je nakon proslave završila u krevetu sa njim.

Kad je ustala, Slađa je ponosno prošetala po imanju, oskudno odevena, a zadnjica joj je sevnula. Poršelina se odmah pohvalila da ne nosi donji veš.

– Izvini, ali ja nemam gaće. Ja gaće ne nosim jer mene gaće stežu – poručila je Slađa.

Podsećanja radi, Nikola Škatarić je sinoć u Rajskom vrtu priznao da se zaljubio u Slađu. Poršelina, koja je, nakon niza plastičnih operacija, ušla u rijaliti u svom najboljem izdanju do sada pokazala je da je otvorena za sve opcije, bez obzira na to što i napolju ima dečka.

– Kakvi su vam utisci – pitalo je Drvo.

– Ovo je moja kuća, ja sam super – rekla je Poršelina.

– Ja sam se zaljubio – rekao je Škatarić.

– Drvo, došao sam da ti priznam da se možda nisam nikad osećao ovako čarobno u ovom prostoru, Ovo je neka čudna energija i privlačnost. Znaš kad se fiksiraš pogledom, video sam neko ludilo i dopalo mi se – ubacio se Mateja Matijević, koji se smuvao sa Aneli Ahmić.

– Ovi što je Mateja rekao, sve je istina. Kako sve više vremena prolazi, sve više se vezujem za Mateju i prija mi. Ne razmišljam više o nekim stvarima o kojima sam razmišljala ranije – rekla je Aneli.

– Nije bila poenta da Aneli dođe neki drugi dan da priča s tobom, nego da priča sad. Došli smo ovde zbog deset piva i deset vina – ubacio se Mateja.

– Meni je sve čarobno, danas smo se filmski poljubili. Eto, daj Bože da se zaljubim. Desilo mi se prebrzo, ali ja verujem u nas – rekla je Slađa.

– Ja sam se na neki način zaljubio u Slađu, prija mi – rekao je Najo.

– Želimo da pijemo, ako možeš da nas poguraš – kazao je Mateja.

– Večeras ću vam izaći u susret, nagradiću vašu iskrenost – reklo je Drvo.

republika.rs


newsmedia2

radiobalkanfox

Dodaj komentar

Radio Balkanfox
Radio Balkanfox
OFFLINE LIVE
Radio Balkanfox Plus
Radio Balkanfox Plus
OFFLINE LIVE
WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE